Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Miten sudesta tulee ”häirikkö” tai siasta ”kinkkua”? 3.6. klo 16.30

Into Kustannus

Miten sudesta tulee ”häirikkö” tai siasta ”kinkkua”? 3.6. klo 16.30

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2015 klo 11:30
Julkaisija: Into Kustannus

ELÄIMET YHTEISKUNNASSA -kirja julkistetaan Gaudeamus Kirja & Kahvissa (Vuorikatu 7, Helsinki) keskiviikkona 3.6. klo 16.30-18. 

Miten sudesta tulee ”häirikkö” tai siasta ”kinkkua”? Millainen on eläimen moraalinen, kulttuurinen ja yhteiskunnallinen asema? Onko eläimillä oikeuksia tai vapauksia? ELÄIMET YHTEISKUNNASSA antaa vastauksia siihen, mitä ihmisen ja eläimen suhde voisi parhaimmillaan olla.

Tervetuloa ELÄIMET YHTEISKUNNASSA -teoksen julkistamistilaisuuteen ja keskustelutilaisuuteen kurkistamaan kirjan kansien sisään ja syvemmällekin, olit sitten jo lukenut kehutun ja kohua herättäneen kirjan tai et. Paikalla kirjan tekijäkaartia, muiden muassa kirjailijat Antti Nylén ja Laura Gustafsson, sekä kansanedustajia, jotka ovat sitoutuneet edistämään eläinten aseman parantamista eduskunnasta käsin.

Eläimet yhteiskunnassa -kirjan ovat toimittaneet eläinfilosofi Elisa Aaltola ja ekologi Sami Keto. Kirjan tekemiseen on osallistunut 22 suomalaista tutkijaa, taiteilijaa, kirjailijaa ja yhteiskunnallista toimijaa, mukaan lukien Kaisa Ansami, Terike Haapoja, Jenni Haukio, Laura Hänninen, Pauliina Kainulainen, Noora Kotilainen, Saara Kupsala, Karoliina Lummaa, Heta Lähdesmäki, Kristo Muurimaa, Stina Riikonen, Lea Rojola, Erika Ruonakoski, Salla Tuomivaara, Jussi Viitala, Eija Vinnari, Markus Vinnari ja Birgitta Wahlberg

Lisää tietoa ELÄIMET YHTEISKUNNASSA -nettisivuilta: www.elaimetyhteiskunnassa.com

“Tämä on kuoleman haju, ajattelen. Olemme juuri saaneet hälytyksen korvakuulokkeeseen ja makaamme kasvot lattiassa teurastamopöydän alla, piilossa lähestyvältä vartijalta”, kirjoittaa eläinaktivisti Kristo Muurimaa

Kirja koostuu seitsemästä osasta, joissa pureudutaan eläimen suhteeseen mediaan, yhteiskuntaan, taiteeseen, tieteeseen, uskontoon, filosofiaan ja aktivismiin. Se on näppärä ja nerokas kokoelma oikeastaan kaikesta, mikä koskee eläimenä oloa – ihmisyyttä unohtamatta.

“Eläimet ovat siis aivan eri kategoriassa kuin puhdas materia – ja silti niitä usein kohdellaan kuin materiaa”, murahtaa Elisa Aaltola.

Aaltola Elisa & Keto Sami (toim.)
Eläimet yhteiskunnassa
Into-tieto, ISBN: 978-952-264-372-8, 364 sivua

Painokelpoinen kansikuva
Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja:
IntoKustannus.fi
Mika Rönkkö, mika.ronkko@intokustannus.fi, puh. 050 4362170

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs