Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Miten lisätään kotimaisen kalan käyttöä? Särvintä järvestä -hankkeen loppuseminaari Juvalla 8.5.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Miten lisätään kotimaisen kalan käyttöä? Särvintä järvestä -hankkeen loppuseminaari Juvalla 8.5.

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2013 klo 13:05
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kiinnostaako kotimaisen kalan käytön lisääminen? Miltä kuulostaa järvikalamureke, rieskarullat särki-tsatsiki täytteellä tai lahnapiiras?

Myönnetään, ruokalistanimissä on vielä hiomista, mutta jos itse asia kiinnostaa:

Kutsumme Teidät Särvintä järvestä -hankkeen loppuseminaariin

keskiviikkona 8.5.2013, klo. 12.30 -15 Juvan ABC –aseman kabinettiin.

 

Parivuotinen Särvintä järvestä -hanke keskittyi vajaasti hyödynnettyjen järvikalojen, lahnan ja särjen, hyödyntämiseen ja niiden käytön lisäämiseen kalamassapohjaisina tuotteina ammattikeittiöissä. Ammattikeittiöiden tarpeisiin kehitettiin niin valmis järvikalamureke, kuin järvikalamassoista valmistettavia murekereseptejä ja ideoitiin ja testattiin erilaisia leivonnaistuotteita lahna- ja särkimassoista.

Hankkeen loppuseminaarissa kerrotaan hankkeen toiminnasta ja tuloksista sekä maistellaan muutamia tuotteita. Tarkoituksena on myös keskustella mahdollisista jatkotoimenpiteistä ja kartoittaa, kuinka kotimaisen järvikalan käyttöä voitaisiin entisestään lisätä.

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.fi/ilmoittaudu/Sarvinta_jarvesta_8773 tai Nina Parkkinen p. 040 652 9181.

 

Järvikalaterveisin

Teija Rautiainen, projektipäällikkö

gsm. 0400 872 759

teija.rautiainen@mamk.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs