Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Ministeri Tiilikainen osallistuu Berliinissä maatalousministereiden huippukokoukseen ja vierailee Grüne Woche -ruokamessuilla

Maa- ja metsätalousministeriö

Ministeri Tiilikainen osallistuu Berliinissä maatalousministereiden huippukokoukseen ja vierailee Grüne Woche -ruokamessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2016 klo 12:45
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen osallistuu maailman maatalousministerien huippukokoukseen Berliinissä lauantaina 16. tammikuuta. Saksan maatalousministeriön järjestämän kokouksen teemana on ”Miten ruokkia kaupunkimme – maatalous ja maaseutualueet kaupungistumisen aikakaudella”. Kokouksessa on tarkoitus hyväksyä yhteiset päätelmät tästä aihepiiristä.

Ministerin ohjelmassa on myös vierailu Grüne Woche -ruokamessuilla. Tapahtumassa hän muun muassa tutustuu Suomen osastoon, jossa suomalaiset ruoka- ja matkailualan toimijat sekä yritykset esittäytyvät.

– On hienoa, että mukaan on lähtenyt Suomesta useita yrityksiä. Tapahtumaan osallistuvat suomalaisyritykset ovat omalla sektorillaan rohkeita ja ennakkoluulottomia suomalaisen ruuan sekä maaseutumatkailun viennin edistäjiä, ministeri Tiilikainen toteaa.

Grüne Woche -ruokamessut pidetään Berliinissä 15.—24. tammikuuta. Viime vuonna messuilla vieraili yli 400 000 ihmistä. Messut järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1926.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä

maatalousneuvos Kari Valonen, p. 0295162269
etunimi.sukunimi@mmm.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs