Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Mikko Uusikoski voitti Salpauskokki-kisan

Koulutuskeskus Salpaus

Mikko Uusikoski voitti Salpauskokki-kisan

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2013 klo 10:49
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Mikko Uusikoski voitti Salpauskokki-kilpailun, joka käytiin ystävänpäivänä 14.2. Toiseksi Salpauksen kokkiopiskelijoiden kilpailussa tuli Samuli Silvennoinen ja kolmanneksi Ferdinand Simonen.

Kilpailutehtävänä oli valmistaa ystävänpäivän jälkiruoka. Pakollisia raaka-aineita olivat tyrnimehu, kotimainen pakastevadelma sekä vanhan ajan vaniljajäätelö. Voittaja-annoksessa oli ranskalaista suklaakakkua, jäätelöä, tyrni-appelsiinimoussea, vadelmavaahtokarkkia ja vadelmafluidgeeliä .

- Mikon työskentely oli ammattimaista ja teknisesti hallittua. Annos oli tasapainoinen ja moderni, perusteli tuomaristo, joka koostui Päijät-Hämeen keittiömestariyhdistyksen jäsenistä.

Mikko Uusikoski on Salpauksen kolmannen vuoden kokkiopiskelija, joka on ollut mukana kilpailutoiminnassa ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien. Salpauskokki-kilpailun perusteella valitaan Koulutuskeskus Salpauksen edustajia tuleviin kansallisiin ja kansainvälisiin kokkikilpailuihin.

Kuvassa voittaja-annos.

Lisätietoja:
hotelli- ja ravintola-alan lehtori Vesa Työppönen, puh. 044 708 0670
Koulutuskeskus Salpaus

Liitetiedostot

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs