Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » mCard tuo kanta-asiakasedut matkapuhelimeen K-Plussan kanssa

mCard Europe Oy

mCard tuo kanta-asiakasedut matkapuhelimeen K-Plussan kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2011 klo 15:03
Julkaisija: mCard Europe Oy

mCard tuo kanta-asiakasedut matkapuhelimeen
- Ensimmäisenä palvelun ottaa käyttöön K-Plussa

Suomalainen mCard Europe Oy on tuonut markkinoille uuden, kuluttajien arkea helpottavan mobiilikorttisovelluksen matkapuhelimiin. Palvelu auttaa kuluttajaa lataamaan matkapuhelimeensa kanta-asiakasedut ja -tarjoukset sekä löytämään palveluita ja tuotteita. Yrityksille se antaa tehokkaan työkalun tavoittaa asiakkaansa entistä paremmin. Ensimmäisenä palvelun ottaa käyttöön K-Plus Oy.

"Suuri osa sähköisesti löytyvästä tiedosta halutaan käyttöön juuri mobiilipäätelaitteiden kautta. Nyt julkistettavassa palvelussa K-Plussa tuo asiakkailleen käyttöön uuden kanavan, jossa erilaisten etujen seuraaminen on helppoa. Asiakas voi valita häntä kiinnostavat aihealueet ja K-ryhmän ketjut, joiden etuja hän haluaa seurata. K-Plussa haluaa olla edelläkävijänä hyödyntämässä uusia mahdollisuuksia monipuolisen ja myönteisen asiakaskokemuksen luomiseksi", K-Plus Oy:n toimitusjohtaja Niina Ryynänen sanoo.

K-Plussan palvelusta löytyy useita satoja heti saatavia valtakunnallisia etuja koko K-Plussa-verkostosta, johon kuuluu yli 3 000 ostospaikkaa ja yli 40 yhteistyökumppania.

"Uskomme, että mobiilipalvelut kasvavat lähitulevaisuudessa vahvasti kohti kanta-asiakkuuden mobiiliversiota ja tutkimme uusien mahdollisuuksien hyödyntämistä tarkasti", Ryynänen toteaa.

"Me ratkaisemme palvelumme avulla monta kuluttajan tämänhetkistä ongelmaa. Nykyisin ihmiset eivät edes tiedä, mitä kaikkia etuja ja tarjouksia korteilla saa ja siksi kuljettavat niitä kaikkia mukanaan. Kukkarot pullistelevat erilaisia luotto- ja kanta-asiakaskortteja. Monilla on niitä niin paljon, etteivät ne mahdu edes kukkaroon. Tällöin oikea kortti saattaa puuttua juuri silloin, kun sille olisi käyttöä. mCardin mobiilikorttia kehitetään siten, että se auttaa tulevaisuudessa keventämään kukkaroa vähentämällä korttien määrää", toteaa mCard Europe Oy:n toimitusjohtaja Jussi Pirhonen.

Kuluttaja voi valita seurattavakseen haluamansa jäsen- ja kanta-asiakaskortit. Hän löytää halutessaan yhdestä palvelusta keskitetysti kanta-asiakaskortteihinsa liittyvät tarjoukset, edut, tapahtumat tai muun informaation. Mobiilikortti avaa ikkunan sekä valtakunnallisiin että paikallisiin palveluihin ja tarjontaan.

Mobiilikortti avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet ketjuille, yrityksille, urheiluseuroille ja liitoille tehostaa, sujuvoittaa ja kohdentaa markkinointiaan ja viestintäänsä. Kortista voi soittaa, mennä kotisivuille, lähettää sähköpostia tai tarkistaa yrityksen sijainnin kartalta.

Kuluttajan kannalta tällainen markkinointi ja viestintä on entistä mielekkäämpää. Kuluttaja voi valita omat mielenkiintonsa kohteet ja saada ne matkapuhelimeen elämäntilanteensa mukaan, ajasta ja paikasta riippumatta.

"Palvelu on kuluttajalle ilmainen ja palkitseva. Yrityksille se tarjoaa kokonaan uuden digitaalisen markkinointi- ja tiedotuskanavan. Kuluttajalle se on helppo vaihtoehto, koska useat yritykset löytyvät saman sovelluksen kautta", Pirhonen kiteyttää.

iPhone ja Android jo kesällä – tunnistautumisen ja maksamisen mahdollisuus tänä vuonna

Mobiilikortti on saatavissa heti suurimpaan osaan suomalaisten puhelimia. Kesäkuussa 2011 sovellus on ladattavissa myös iPhone- ja Android-puhelimiin. Alkuvaiheessa mobiilikortti toimii informaatio-, tiedotus- ja mediakanavana. Palvelussa mukana olevilla yrityksillä on kesäkuussa mahdollisuus ottaa käyttöön kanta-asiakasetujen hyödyntäminen ja kerääminen perinteisten kanta-asiakaskorttien tapaan.

Lähitulevaisuudessa pisteet, bonukset ja muut edut ovat löydettävissä ja luettavissa suoraan mobiilikortilta, mikäli yritys näin haluaa. mCard rakentaa mobiilikukkaro-tyyppisen palvelun, jossa kuluttajalle tarjotaan myös maksuominaisuudet. Näitä voidaan tarjota mCardin asiakkaille palvelun rakentuessa riippumatta siitä, millainen maksumalli yrityksellä on käytössä.

Vuoden 2011 lopussa mCard laajentaa palveluaan myös kansainvälisille markkinoille.

Kuvia on ladattavissa osoitteesta http://aineistopankki.kesko.fi.

Lisätiedot:
Jussi Pirhonen, toimitusjohtaja, mCard, puh. 040 092 3905, jussi.pirhonen (at) mcard.fi
Toimitusjohtaja Niina Ryynänen, K-Plus Oy, puh. 010 533 7100

 

mCard Europe Oy on nopeasti kasvava oululainen ICT-yritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yhtiössä on tällä hetkellä noin 20 työntekijää. Yhtiön omistavat toimiva johto sekä Nokia- ja operaattoritaustaiset sijoittajat. mCard Europe Oy on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on hyväksytty kansainvälisen MMA:n (Mobile Marketing Association) täysjäseneksi. mCard Europe Oy on patentoinut teknologiaansa. Mobiilikorttisovelluksen voi ladata puhelimeensa osoitteessa: www.mobiilikortti.com Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. K-Plussa on Suomen laajin ja monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa asiakkailleen etuja jo yli 3 000 ostopaikasta ja yli 40 yhteistyökumppanilta. K-Plussa-kortteja on yli 3,6 miljoonalla suomalaisella noin 2,1 miljoonassa taloudessa. Lisätietoja osoitteesta www.plussa.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs