Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Makean toiminnan joukoille uusi johto

Sotilaskotiliitto ry

Makean toiminnan joukoille uusi johto

Nimitys.
Julkaistu: 26.10.2015 klo 09:46
Julkaisija: Sotilaskotiliitto ry

Viikonloppuna Santahaminassa pidetyssä Sotilaskotiliiton syyskokouksessa valittiin liiton uudeksi puheenjohtajaksi Kirsi Patrikainen. Hän on liiton 14. puheenjohtaja Sotilaskotiliiton 95 -vuotisen toiminnan aikana ja ensimmäinen turkulainen puheenjohtaja.

Sotilaskotitoimintaan perinteisesti liittyvä munkin tuoksu ei haihdu tulevaisuudessakaan, vaikka uusi puheenjohtaja ei ole leivontataitoinen. ”Haluan olla esimerkkinä kaikille, että vaikka munkintuoksuinen sisar on huippujuttu, niin muutkaan tuoksut eivät ole esteenä liittymiselle järjestöön”, sanoo Kirsi Patrikainen.  

Sotilaskotitoiminta täyttää sata vuotta vuonna 2018, joten uusi puheenjohtaja johtaa makean toiminnan joukot uudelle vuosisadalle. ”Vihreät sisaret katsovat tulevaisuuteen iloisin mielin, sillä tarve sotilaskotitoiminnalle on edelleen olemassa” jatkaa Kirsi Patrikainen. ”Järjestömme on elinvoimainen varmasti vielä seuraavatkin sata vuotta”.

Uuden puheenjohtajan kotiyhdistys on Rannikkosotilaskotiyhdistys ja hän on ollut mukana järjestön toiminnassa 22 vuotta, joista Sotilaskotiliiton hallituksen jäsenenä 7 vuotta. Järjestössä Kirsi Patrikainen tunnetaan poikkeusolotoiminnan kehittäjänä. Sotilaskotijärjestöllä on nykyään hyvin koulutettu ja toimintaansa sitoutunut poikkeusolojärjestelmä.

Kirsi Patrikainen on ammatiltaan veroasiantuntija ja tilintarkastaja.  

Kirsi Patrikainen seuraa yhdeksän vuotta liittoa johtanutta Satu Mustalahtea, jonka kausi puheenjohtajana päättyy vuoden vaihteessa. Satu Mustalahti jatkaa uuden puheenjohtajan rinnalla Sotilaskotiliiton toiminnanjohtajana.

Sotilaskotiliiton hallitukseen valittiin uudelleen varsinaisiksi jäseniksi Heli Itkonen Kajaanin Sotilaskotiyhdistyksestä ja Marjaana Vihottula Säkylän Sotilaskotiyhdistyksestä. Uusina varajäseninä liitossa aloittavat Inka Tiittanen Helsinki - Santahamina Sotilaskotiyhdistyksestä ja Pippa Rantala Rissalan Sotilaskotiyhdistyksestä.

Sotilaskotiyhdistyksissä on jäseniä 5 250 ja järjestö työllistää 188 henkilöä. Sotilaskotitoiminta perustuu yhdistyksissä ja yhdistysten ylläpitämissä sotilaskodeissa tehtävään vapaaehtoiseen työhön, jota tehdään n 180 000 työtuntia vuodessa varusmiesten, vapaaehtoista asepalvelusta suorittavien naisten sekä reserviläisten palvelusaikaisen viihtyvyyden tukemiseksi.                 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja 1.1.2016 alkaen                       Toiminnanjohtaja

Kirsi Patrikainen                                              Satu Mustalahti

kirsi.patrikainen@sotilaskotiliitto.fi                    satu.mustalahti@sotilaskotiliitto.fi

puh 040 541 4418                                          puh 045 120 3368

 

 

 

Sotilaskotiliitto on 37 sotilaskotiyhdistyksen kattojärjestö, jonka tarkoituksena on sotilaskotiyhdistysten toimintaedellytysten tukeminen ja tätä kautta lisätä puolustusvoimissa ja rajavartiolaitoksessa palvelevien asevelvollisten viihtyvyyttä, edistää heidän henkistä kasvuaan ja lujittaa myönteistä maanpuolustusasennetta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs