Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Maistuvia ja helppoja vaihtoehtoja hyväksi ateriaksi tai välipalaksi

Findus

Maistuvia ja helppoja vaihtoehtoja hyväksi ateriaksi tai välipalaksi

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2015 klo 12:06
Julkaisija: Findus

Findus tuo pakastealtaan kalatiskille kaksi uutuutta: Täysjyväpaneroidut kalafileet ja Fish & Crisp -kalapihvit. Trendikäs punajuurilisäke valmistuu vaivatta uusista esivalmistelluista ja pakastetuista Findus Punajuurilohkoista. Mikrossa kuumennettavista Höyryävän Hyvät Riisimixeistä saa helposti vaihtelua ruoanlaittoon. Ruokaisat broileriwrapit sopivat herkulliseksi välipalaksi. Uusilla Pain au Chocolat -suklaaleivonnaisilla voi herkutella esimerkiksi viikonloppuaamiaisella.

Täysjyväpitoiset kalafileet
Ravitsemussuositusten mukaan kalaa olisi suositeltavaa syödä 2-3 kertaa viikossa. Täysjyväpitoisista kalafileistä valmistuu helposti terveellinen kala-ateria koko perheelle. Alaskanseitifileestä valmistetuissa kalapaloissa on ohut täysjyväpitoinen leivitys. Tuotteen Sydänmerkki kertoo sydämen kannalta hyvästä valinnasta ja MSC-merkki takaa, että tuotteessa käytetty kalalaji on vastuullisesti pyydetty. 500 gramman pakkauksen hinta on noin 5 €.

Fish & Crisp -kalapihvit burgereihin
Tuhdit ja rapeat kalapihvit sopivat herkullisiin, kotona tehtyihin burgereihin. Alaskanseitifileestä valmistetuissa kalapihveissä on erikoisrapea leivitys. Pihvit valmistuvat 15 minuutissa grillissä tai uunissa. MSC-merkki takaa, että tuotteessa käytetty kalalaji on vastuullisesti pyydetty. 225 gramman pakkauksessa on kaksi kalapihviä ja sen hinta on noin 3 €.

Trendikkäät ja monikäyttöiset punajuurilohkot
Nyt voi nauttia helposti luontaisesti makeista punajuurista ympäri vuoden. Finduksen esivalmistellut punajuurilohkot on kuorittu, esikeitetty ja lohkottu valmiiksi. Kokeile esimerkiksi vuohenjuustolla gratinoituna tai valmista värikäs punajuurikeitto. 350 gramman pakkauksen hinta on noin 3 €. 

Wok Hot Bangkok
Finduksen suosittuun Wok-sarjaan tulee uusi voimakkaammin maustettu Wok Hot Bangkok -vihannessekoitus. Sekoituksessa on papuja, kukkakaalia, vesikastanjaa, parsakaalia ja valkosipulia. Vihannekset on maustettu aidoilla thaikeittiön mausteilla: chilillä, limetinlehdillä ja inkiväärillä. Pakkauksen chilisymboli kertoo, että kyseessä on tulisempi vaihtoehto. 450 gramman pakkauksen hinta on noin 2,50 €.

Höyryävän Hyvät Riisimixit lisäkkeeksi tai ateriaksi
Höyryttäminen on hyvä tapa valmistaa ruokaa, sillä raaka-aineet säilyttävät rakenteensa, makunsa ja ravintoaineensa. Finduksen höyrypussissa valmistettavissa riisimixeissä on yhdistetty herkullisia makuaineksia eri riisilajeihin. Valikoimaan tulee kaksi suosittua makumaailmaa: aasialaisen keittiön klassikko Fried Rice ja Välimeren riisimix. Riisimixit valmistuvat höyrypussissa mikrossa 2,5 minuutissa. 360 gramman pakkauksissa on kaksi 180 gramman höyrypussia. Pakkauksen hinta on noin 2,50 €.

Höyryävän Hyvät Fried Rice & soijaa ja chiliä
Fried Rice -sekoituksessa basmati- ja villiriisi sekä punainen paprika ja romanapavut on wokattu yhdessä chilin, soijan ja kalakastikkeen kanssa. Fried Rice on täydellinen lisäke grillatulle broilerille, äyriäisille tai kalalle. Siitä saa myös helpon lounaan lisäämällä joukkoon paistettua kananmunaa.

Höyryävän Hyvät Välimeren Riisimix & grillattua paprikaa ja mehevää tomaattia
Välimeren Riisimixissä on laadukasta pyöreäjyväistä riisiä, joka on saanut seurakseen mehevää, auringon kypsyttämää tomaattia, chiliä, grillattua paprikaa ja munakoisoa. Sekoitus sopii hyvin lihan, linnun tai kalan kanssa. Se maistuu myös burriton täytteenä mausteiseen jauhelihaan yhdistettynä.

Wrapit välipalaksi
Findus tuo pakasteeseen kaksi herkullista ja ruokaisaa, välipalaksi sopivaa uutuutta. Vehnätortillat on täytetty maustetuilla broilerin rintafileepaloilla ja kasviksilla. Tomaattikastikkeena on joko tulisempi hot salsa tai maultaan pehmeämpi tex mex. Wrapit maistuvat sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa. Wrapit kuumennetaan mikrossa ja ne voi nauttia suoraan pakkauksesta. Wrapit on pakattu yhden kappaleen pakkauksiin ja niiden hinta on alle 2 €.

Vahvasti salsan makuisessa Chicken Hot salsa wrapissa on broileria, tomaattikastiketta ja kasviksia. Sen kuuma meksikolainen maku syntyy jalapenosta, jota täydentävät paprika ja valkosipuli.

Maultaan miedommassa Chicken Tex mex wrapissa on broileria, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja kasviksia.

Aidot ranskalaiset Pain au Chocolat -leivonnaiset
Uunivalmiit Pain au Chocolat -leivonnaiset on valmistettu ranskalaiseen tyyliin aidolla voilla ja suklaalla. Lehtevät leivonnaiset sopivat ihanasti esimerkiksi viikonlopun aamiaispöytään. 10 kappaleen pussin hinta on noin 3 €.

Finduksen uutuudet ovat saatavilla maaliskuusta alkaen hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

Kuvapankista saat tuotteiden pakkauskuvat ilman erillistä käyttäjätunnusta tai salasanaa. Findus kuvapankki

Finduksen kuluttajapalvelu: puh. 0800 0 4020

Lisätiedot tuotteista:

Virve Haikonen, Brand Manager                        Mari Vaara, Brand Manager
Valmisruoka ja vihannekset                             Kalat, leivonnaiset ja perunat
Findus Finland Oy                                         Findus Finland Oy                                
puh. 0201 520 242                                        puh. 040 767 7416        
virve.haikonen@fi.findus.com                          mari.vaara@fi.findus.com

Kuva- ja näytepyynnöt:
Susanna Nipuli
Hill and Knowlton Finland Oy
puh. 040 775 5699
susanna.nipuli@hkstrategies.fi

Liitetiedostot

Findus Group on yksi Euroopan johtavia pakastetuotteiden valmistajia. Koko Findus Group -konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli noin 1,5 mrd €. Findus Finland Oy toimii sekä vähittäiskauppa- että suurkeittiösektorilla. Vuonna 2013 Findus Finland Oy:n liikevaihto oli noin 40 milj. €. Henkilöstön keskimääräinen lukumäärä oli 31.   

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs