Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Leijona Catering yhteistyöhön ELO-säätiön kanssa

Leijona Catering

Leijona Catering yhteistyöhön ELO-säätiön kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2015 klo 13:00
Julkaisija: Leijona Catering

Leijona Catering Oy on solminut yhteistyösopimuksen suomalaista ruokakulttuuria edistävän ELO-säätiön kanssa. Sopimus on voimassa vuosina 20152017.

Sopimuksen tavoitteena on yhteisvoimin edistää hankkeita, joilla suomalaista ruokaa, ruokakulttuuria, ruokaketjua sekä ruoan tekijöitä ja alkuperää tehdään tunnetuksi Suomessa. Yhteistyöllä pyritään lisäämään yleistä keskustelua suomalaisista ruokateemoista ja nostamaan esiin suomalaista ruokakulttuuria perinteineen luoden samalla kuvaa tulevaisuuden mahdollisuuksista. Yhtenä yhteisenä teemana on villiruoka.

– Leijona Cateringille suomalaisten hyvinvointi on sydämen asia. Tahdomme tukea ja edistää sitä tarjoamalla herkullista, kotimaista, itse valmistettua ja terveellistä ruokaa. Pidämme laatua ja kestävän kehityksen mukaisia menettelytapoja tärkeinä kaikessa toiminnassamme. Nämä arvot yhdistävät Leijonaa ja ELO-säätiötä, ja yhteistyömme luo erinomaisen pohjan kehittää suomalaista ruoka- ja palvelukulttuuria, Leijona Cateringin viestintä- ja markkinointijohtaja Päivi Leppänen kertoo.

– Leijona Catering tavoittaa monenlaisia ruokailijaryhmiä juhlavien illallisten vieraista aina varusmiehiin ja kokonaisiin ikäluokkiin. Yhteistyö antaa myös paikan, jossa voimme innostaa esimerkiksi varusmiehiä, opiskelijoita ja henkilöstöruokailijoita hyvän ruoan tarinoihin ja nautintoihin. Yhteistyömme antaa hyvän pohjan juhlavuoden 2017 suunnittelulle Leijona Cateringin kohderyhmissä, ELO-säätiön johtaja Seija Kurunmäki iloitsee.

Yhteistyön myötä Leijona Catering on myös kumppanina villiruoan lisäksi myös Vuoden Kokki 2016 ja -2017 -kilpailuissa. Kilpailua on järjestetty vuodesta 1995. Kilpailukausi kestää vuoden, jonka aikana voittaja osallistuu monipuolisesti yhteistyökumppaneiden tapahtumiin.  Leijona Cateringille on tärkeää nostaa esille nuorten kokkien ammattitaitoa ja merkitystä suomalaisten hyvinvoinnille.

 

Lisätietoja:
Tarja Österberg
viestintäpäällikkö
Puh. 01043 20107
tarja.osterberg@leijonacatering.fi
www.leijonacatering.fi

Leijona Catering Oy on suomalainen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava yritys. Palvelemme yli 50 toimipisteessä ympäri Suomen ja palveluksessamme on noin 470 ruoka-alan erikoisosaajaa. Joka päivä asiakkaamme nauttivat yhteensä yli 70 000 keittiöissämme valmistettua ateriaa. Leijona Catering Oy on 100 % valtion omistama yritys. Sen liikevaihto vuonna 2014 oli 66 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs