Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Laatuhampurilaista kolmella tavalla Grill it! -ravintoloissa

Radisson Blu

Laatuhampurilaista kolmella tavalla Grill it! -ravintoloissa

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2013 klo 14:05
Julkaisija: Radisson Blu

Perinteisesti pikaruokana pidetty hampurilainen on maailmalla ja Suomessa noussut laadukkaaksi ravintolaruoaksi, josta myös huippukokeilla on omat versionsa. Grill it! -ravintoloissa hampurilaista on tarjolla kolmella tavalla kevään Homemade Hamburgers -kampanjassa.

 

Nimensä mukaisesti Grill it!:n purilaiset ovat kotitekoisia, eli sämpylät, kastikkeet ja lisukkeet tehdään itse alusta alkaen ravintolan keittiössä. Hampurilaisvaihtoehtoja on kolme. Perinteisen hampurilaisen ystäville on tarjolla Black Angus Burger aidolla Black Angus -täysjauhelihapihvillä pekonin ja Monterey Jack -juuston kera. Wasabimajoneesi ja tiikeriravunpyrstöt tuovat luonnetta lohiburgeriin, ja Pulled Pork Burger kätkee sisäänsä ylikypsän porsaankyljen lisäksi mm. kimchiä ja paahdettua valkosipulia.  

 

Ruokajuomaksi suositellaan tietysti oluita, ja jos hampurilaisen jälkeen on jäänyt vielä tilaa makealle, ovat tuoreet hedelmät ja marjat karamellikastikkeen kanssa oiva päätös aterialle. Burgerit ovat tarjolla kaikissa Grill it! -ravintoloissa 13.2.–1.4.2013. Grill it! -ravintolat sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Kolilla.

 

Tiesitkö?

Kimchi on perinteikäs korealainen kiinankaalista valmistettu ruokalaji, joka maustetaan chilillä, inkiväärillä ja valkosipulilla.

 

 

Lisätietoja

 

Kristin Aidla

Restaurant Manager

p.050 465 3345

kristin.aidla@radissonblu.com

 

www.grillit.fi

Liitetiedostot

S-ryhmään kuuluvat kolme Grill it! -ravintolaa sijaitsevat Oulussa, Helsingissä ja Kolilla.

Grill it! -ravintolat tarjoavat tasokkaita grilliruokia parhaista raaka-aineista valmistettuina. Ruokamaailman maut ja virtaukset näkyvät inspiroivalla ruokalistalla, jota on piristetty mausteilla ympäri maailman. Grill it! -ravintoloiden skandinaavinen lämminhenkinen miljöö sekä uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs