Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » KUTSU: Tervetuloa makumatkalle kohti joulua ke 9.9. klo 13.00–14.00 Atrian showroom-keittiöön

Atria Suomi Oy

KUTSU: Tervetuloa makumatkalle kohti joulua ke 9.9. klo 13.00–14.00 Atrian showroom-keittiöön

Kutsu.
Julkaistu: 24.08.2015 klo 15:49
Julkaisija: Atria Suomi Oy

Atria avaa syksyn ruokasesongin esittelemällä suomalaisen ruokasesongin kuninkaan, joulunajan uutuusherkut.

Matkalla kohti joulua maistellaan Atrian syyskauden uutuuksia. Tilaisuudessa keskustellaan lisäksi ruokahävikistä sekä ruoan valmistajan että kuluttajan näkökulmasta.

Atrian tuoteryhmäjohtaja Tuomas Kujala kertoo millaisia kuluttajia suomalaiset ovat joulun aikaan. Mitä suomalaiseen joulupöytään mieluiten katetaan sekä mitkä ovat perinteisen joulupöydän uudet tulokkaat.

Atria Mestari Tomi Nevala loihtii maistiaisia Atrian kauden uutuuksista. Lisäksi Atria Mestari jakaa vinkit miten hävikkiä voidaan vähentää ja miten esimerkiksi ylijäämäruuista voi loihtia herkullisia aterioita, jouluna ja joulun jälkeen.

Tilaisuus järjestetään Atrian Showroomissa, osoitteessa Läkkisepäntie 23, 00620 HELSINKI.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 28.8. mennessä Tiina Valkialle tiina.valkia@hkstrategies.fi tai P. 045 132 2427

Tervetuloa!

Atria Suomi Oy
Hanne Kortesoja

Atria
Atria Oyj on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys. Yhtiön menestys rakentuu kolmen kivijalan varaan: Ihmisten, ruoan ja perinteiden. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella. Atrian liikevaihto vuonna 2014 oli 1 426 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 4 715 henkilöä. Konserni jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen. Ne ovat Atria Suomi, Atria Skandinavia, Atria Venäjä ja Atria Baltia. Atrian asiakasryhmiä ovat päivittäistavarakauppa, Food Service -asiakkaat ja alan teollisuus. Lisäksi sillä on omiin tuotemerkkeihin perustuvaa Fast Food -konseptiliiketoimintaa. Lisätietoja: www.atria.fi ja www.atriagroup.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs