Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » KUTSU MEDIALLE: Tervetuloa älykkäälle lounaalle ravintola Talliin ke 14.1. klo 11.00

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

KUTSU MEDIALLE: Tervetuloa älykkäälle lounaalle ravintola Talliin ke 14.1. klo 11.00

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 10:31
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun opetusravintola Talli juhlii 10-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi Talli kutsuu median edustajat lounaalle, joka tarjoillaan älykkäästä lounaslinjastosta.

Kun Ravintola Talli aikoinaan perustettiin restonomien oppimisympäristöksi ja matkailu- ja ravitsemisalan tutkimus- ja kehittämistyön käytännön ympäristöksi lanseerattiin Mikkelissä samalla käsite ÄLYKEITTIÖ. Käytännössä älykeittiö tarkoitti sähköistä tuotannonohjausjärjestelmää ja tietoa tallentavia sekä sitä lukevia ruoanvalmistuslaitteita.

Keväällä 2013 julkistettiin tutkimus- ja kehittämistyön tuloksena älykäs lounaslinjasto, joka toi ”älyn” asiakkaan lautaselle saakka. Linjasto kertoo lautaselle kootun aterian ravintosisällön – esimerkiksi kalorien, kuidun, rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinin määrän. Nyt älykästä lounaslinjastoa on edelleen kehitetty. Uudessa versiossa 2.0 toiminnallisuutta on parannettu.

Tervetuloa älykkäälle lounaalle ravintola Talliin, Pilttuukabinettiin keskiviikkona 14.1. klo 11.00, osoite Patteristonkatu 2, Mikkeli. Sinulla on mahdollisuus valita ateriasi älykkäästä linjastosta ja nähdä konkreettisesti, mitä tietoa linjasto ateriasta kertoo.

Lisäksi kerromme lisää uuden 2.0 version toiminnallisuuksista. Älylinjasto on Mikkelin ammattikorkeakoulun patenttiin perustuva innovaatio, jonka kehitystyössä mukana ovat olleet Metos Oy Ab ja Agent IT Finland Oy.


Lounastilaisuuden ohjelma

11.00–11.05 Tervetuloa, Tuija Pesonen, koulutusjohtaja, Mamk, matkailu- ja ravitsemisala

11.05–11.20 Mikä on älylinjasto ja mitä uutta se tarjoaa asiakkaalle? Riitta Tuikkanen, yliopettaja, ravitsemusterapeutti, Mamk, matkailu- ja ravitsemisala, Pertti Harju, IT-asiantuntija, Agent IT Finland Oy

11.20–11.25 Brieffi: miten älykkään lounaslinjaston kanssa toimitaan?

11.25–12.00 Lounas ja vapaata keskustelua  


Lämpimästi tervetuloa!

 


Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Riitta Tuikkanen, yliopettaja, Mikkelin ammattikorkeakoulu, p. 040 772 3385, riitta.tuikkanen(at)mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs