Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Koko Suomen juhlat 31.10.-1.11.2014

Restel Oy

Koko Suomen juhlat 31.10.-1.11.2014

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 14:16
Julkaisija: Restel Oy

Pikkujoulukausi käynnistyy vauhdikkaasti kun Jippalot valtaavat ravintolat ympäri maan perjantaina ja lauantaina 31.10.-1.11.2014. Mukana on niin baareja ja pubeja, kuin ruokaravintoloitakin. Yhteensä Jippaloita vietetään yli sadassa ravintolassa.

Martina-, Huviretki- ja Grillsson-ravintolaketjuissa, Rantasipi- ja Holiday Inn –hotellien ravintoloissa, sekä Central-, Dos Amigos-, Foija-, Vespa-, Primula- ja Baker's-ravintoloissa Jippalot tarkoittavat kaksi pippuripihviä yhden hinnalla -tarjousta. Pippuripihviannokset vaihtelevat ravintoloittain, mutta annoksen perustana on aina laadukas, kotimainen naudanfileepihvi.

Baareissa ja pubeissa taas on Jippaloiden aikaan ohjelmassa monenmoista biletunnelmaa erilaisine teemoineen ja ohjelmineen.

Jippaloiden jatkoja vietetään sunnuntaina 2.11. Rax Buffet –ravintoloissa missä kaksi nauttii ison buffet-pöydän antimista yhden hinnalla koko päivän ajan.

Jippaloiden takaa löytyy Restel Oy, sekä kaksi sen suurimmista yhteistyökumppaneista Sinerychoff ja Altia Oyj. Tämänkertaiset Jippalot ovat jo neljäs suurtapahtuma, jonka Restel yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa toteuttaa.

”Jippaloiden idea on antaa ihmisille hyvä syy pitää hauskaa ja syödä hyvin synkän syksyn keskellä. Monipuolisesta Jippalot-tarjonnasta löytää varmasti jokainen juuri itselleen mieluisan tavan korkata pikkujoulukausi”, kertoo Restelin juomaravintoloiden kehityspäällikkö Juha Heusala. ”Tanskalaiset ovat jo vuosia juhlistaneet jouluoluen myyntiin tuloa hulvattoman J-Day:n merkeissä. Juuri J-dayn onkin toiminut esikuvana meille Jippaloita suunnitellessamme”, jatkaa Juha.

Mukana olevat ravintolat, sekä muita lisätietoja Jippaloista: www.ravintolamaailma.fi/jippalot.

Lisätietoja: Juha Heusala, Restel Oy, Juomaravintoloiden kehityspäällikkö, 040-7670078, juha.heusala@restel.fi.

 

 

Yli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Vuonna 2015 Restelin hotellirepertuaari kasvaa, kun Suomen ensimmäinen Indigo-hotelli avataan Helsingin Bulevardille. Ravintoloita Restelillä on noin 250. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari –ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 alkunsa saanut Suomen Burger King -ketju. Lisätietoja www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs