Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kokkiopiskelijat kilpailevat Salpauskokin tittelistä ke 18.2. klo 14.30 Kulinaaritalossa

Koulutuskeskus Salpaus

Kokkiopiskelijat kilpailevat Salpauskokin tittelistä ke 18.2. klo 14.30 Kulinaaritalossa

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2015 klo 10:22
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Perinteinen Salpauskokki-kilpailu järjestetään Koulutuskeskus Salpauksen Kulinaaritalon opetuskeittiöissä (Svinhufvudinkatu 6, Lahti) keskiviikkona 18.2. klo 14.30 - 18.30. Kilpailuun osallistuu viisi Koulutuskeskus Salpauksen kokkiopiskelijaa.

Salpauskokki-kisassa kilpailijat valmistavat alkuruoan ja pääruoan etukäteen laatimansa suunnitelman mukaan. Alkuruoassa pääraaka-aine on haukifilee ja pääruoassa rypsiporsaan sisäfilee. Kilpailijat valmistavat kumpaakin ruokalajia neljä lautasannosta. Aikaa valmistukseen ja esillepanoon on kolme tuntia.

Kilpailun tuomareina ja yhteistyökumppanina toimivat Päijät-Hämeen Keittiömestarit. Salpauskokki-kilpailun parhaat pääsevät edustamaan Salpausta kokkien ja tarjoilijoiden Suomen-mestaruuskilpailuun, joka järjestetään Lahdessa, Koulutuskeskus Salpauksen Kulinaaritalossa 25. - 26.3.2015. SM-kilpailun parhaat jatkavat kilpailemaan Pohjoismaiden mestaruudesta.

Lisätietoja:
lehtori Vesa Työppönen, puh. 044 708 0670
Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 850.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs