Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kitchen Joy tuo aasialaisia makuja suomalaisten keittiöön

Lejos Oy

Kitchen Joy tuo aasialaisia makuja suomalaisten keittiöön

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 10:38
Julkaisija: Lejos Oy

 

Kitchen Joy -pakasteateriaperhe uudistuu tänä keväänä, kun Vegetable Curry -kasviskuutio muuttuu TropiCubeksi. Kitchen Joy -pakasteateriat tuovat mausteisia, aitoja itämaisia makuja helposti ja nopeasti suomalaiseen ruokapöytään.

Lempeän tulinen TropiCube

Kasviskuutio TropiCube on maultaan lempeän tulinen ja inspiraationsa se on saanut Thaimaasta. Kuutiouutuus sisältää jasmiini- ja punaista riisiä sekä entistä enemmän kasviksia. Tropicube sisältää avaimenreikä-ravitsemusmerkinnän, mikä ohjaa kuluttajia parempiin vaihtoehtoihin.   

Aasiassa punainen riisi on ollut tuttu jo satojen vuosien ajan, aivan alun perin sen ovat löytäneet kiinalaiset. Kiinassa sitä on käytetty esimerkiksi erilaisten ruuansulatusongelmien hoitoon, verenkierron parantamiseen ja ruuan valmistuksessa muun muassa antamaan väriä ruokaan.

Avaimenreikämerkki takaa paremman vaihtoehdon           avaimenreikasymboli

Avaimenreikämerkinnällä varustetuissa tuotteissa on vähemmän suolaa ja sokeria, vähemmän tai terveellisempää rasvaa sekä enemmän täysjyvää ja kuitua kuin muissa vastaavissa tuotteissa.

Avaimenreikä symboli on kehitetty Ruotsissa 1989 (Swedish National Food Administration). Symbolin tarkoituksena on ohjata kuluttajia terveellisempiin vaihtoehtoihin ruokaostoksilla ja ravintolassa.

Kitchen Joy – paras valmisruoka ikinä

Kitchen Joy on aitoa thaimaalaista ruokaa vaivattomuutta, itämaisia makuja ja ensiluokkaisia raaka-aineita arvostavalle. Kitchen Joy -kuutiot ovat helppoja valmistaa: muovikelmu pois ja kuutio mikroon 4–6 minuutiksi, kaadetaan kastike riisin tai nuudelien päälle ja aidon itämaisen ruoan herkullisen voimakkaat maut ovat valmiita nautittaviksi. Kaikki Kitchen Joy -tuotteet valmistetaan Thaimaassa - tällä taataan aito makuelämys jokaiseen ateriaan.

Tuotetiedot:

TropiCube ja muut Kitchen Joy -pakasteateriat on saatavilla vähittäistavarakauppojen pakastealtaasta. TropiCuben hinta on 3,39 – 3,99 euroa myyntipaikasta riippuen.

Lisätietoja:

Tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kiintonen, kaisa.kiintonen@lejos.fi

kitchen_joy_tropicube

Lejos on suomalainen perheyritys, joka tuo maahan ja markkinoi kansainvälisiä elintarvikealan merkkituotteita. Asiakkaina ovat päivittäistavarakaupat, tukkukaupat, kioski- ja huoltoasemaketjut, hotelli- ja ravintolaketjut, henkilöstöravintolat, Duty Free -myymälät sekä elintarviketeollisuus. Päämiehiä on ympäri maailmaa, 16 eri maassa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs