Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kauppakeskus Itis uudisti ravintolamaailmansa

Itis

Kauppakeskus Itis uudisti ravintolamaailmansa

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2013 klo 09:26
Julkaisija: Itis

Mittavan uudistuksen loppusuoralla oleva kauppakeskus Itis uudisti ravintolatarjontansa vastaamaan tämän hetken trendejä ja kuluttajien makumieltymyksiä. Uuden ravintolakonseptin suunnittelun apuna toimi kauppakeskuksen asiakkaille tehty kysely.  

 Kauppakeskukseen on avannut kokonaan uusien ohella myös monia jo ennen remonttia Itiksessä toimineita ravintoloita ja kahviloita. Uusia ravintoloita ovat muun muassa Hanko Sushi, Arnolds ja Café Fonda. 

 – Asiakkaillemme suunnattu kysely osoitti, että kuluttajat kiinnittävät entistä enemmän huomiota hyvinvointiinsa. Ravintolatarjontaamme kaivattiin keveyttä ja raikkautta tämän päivän hengessä. Uutta Itiksessä ovat nyt muun muassa smørrebrødit, kertoo kauppakeskusjohtaja Kirsi Feirikki.

 Paluumuuttajia Itikseen ovat muun muassa suklaakahvila Leonidas, italialaisen keittiön Momento, Kebab Palace Grill sekä mehubaari Jungle Juice Bar.

 – Monet asiakkaidemme suosikit palaavat kauppakeskukseen. Kokonaan uusien toimijoiden ja vanhojen suosikkien ohella moni Itiksessä jo toiminut ravintola on uudistanut ravintolakonseptinsa, Feirikki iloitsee.

 Muun muassa McDonalds, Fazer ja Robert’s Coffee palvelevat asiakkaitaan uudistuneessa ympäristössä. Lisäksi kokonaan uusi kioskikonsepti tarjoaa makuelämyksiä ennen näkemättömissä paikoissa.

 Lisätietoja:

 Kirsi Feirikki, kauppakeskusjohtaja
Wereldhave Finland Oy
050 549 5108
kirsi.feirikki@wereldhave.com

Itis (ent. Itäkeskus) on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, joka koostuu yli 150 liikkeestä ja 20 ravintolasta sekä toimistotiloista. Kauppakeskus on valmistunut kolmessa eri vaiheessa: ensimmäinen osa, valmistui vuonna 1984. Toinen osa valmistui vuonna 1992, ja kolmas vaihe avattiin vuonna 2001. Kauppakeskusta uudistetaan parhaillaan yli 90 miljoonalla eurolla ja sen omistaa hollantilainen kiinteistösijoitusyhtiö Wereldhave N.V.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs