Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kasvishovi Oy ja Kuusamon Peruna yhdistävät toimintansa

Kasvishovi Oy

Kasvishovi Oy ja Kuusamon Peruna yhdistävät toimintansa

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2016 klo 07:15
Julkaisija: Kasvishovi Oy

Kasvishovi Oy ja Kuusamon Peruna yhdistävät toimintansa 1. toukokuuta 2016 alkaen. Yhdistymisen myötä Koillismaan HoReCa- sekä vähittäiskauppa-asiakkaille avautuu laajempi tuotevalikoima omassa lähitukussa Kuusamossa. Samalla yhtiön toiminimi HoReCa-markkinassa muuttuu Palvelutukku Pohjoiseksi. 

 

Toiminimellä halutaan vahvistaa yhtenäisyyttä muiden Palvelutukkujen kanssa sekä erottua selkeämmin kokonaisvaltaisena palvelutukkuna ammattikeittiösektorilla. Palvelutukku Pohjoinen on nimensä mukaisesti Pohjois-Suomen palvelutukkuri. Kasvishovi sekä Kuusamon Peruna jatkavat vahvoina alueellisina tuotebrändeinä sekä ammattikeittiöasiakkaiden että kuluttajien keskuudessa ja toiminiminä vähittäiskaupassa. Kasvishovin keittiön tuotteet tunnistaa edelleen Kasvishovin tunnuksesta sekä Pohjois-Suomessa tuotettua ruokaa merkistä, joka on viesti paikallisesti tuotetusta tuotteesta ja oman alueemme työpanoksen hyödyntämisestä.

 

Kasvishovin ja Kuusamon Perunan liiketoimintojen yhdistämisen myötä yrityksellä on kaksi toimipistettä. Toinen sijaitsee Oulun Limingantullissa ja toinen Kuusamossa. Yrityksessä työskentelee noin 70 työntekijää ja välillisesti se työllistää noin 500 henkilöä Pohjois-Suomen alueella. Kasvishovi on Pohjois-Suomen suurin yksityinen elintarviketukkuliike ja kasvisten jalostaja. Yrityksen visio on olla palvelevin ja joustavin lähiruoka- ja elintarviketukkuliike Pohjois-Suomessa. 

 

Kasvishovin toimitusjohtaja Henri Isohätälä sekä Kuusamon Perunan yrittäjä Auno Törmänen odottavat yritysten yhdistymisen mahdollistavan sekä Oulun että Kuusamon tukkujen tuotevalikoiman laajenemisen ja lähialuetuotteiden valikoiman kasvattamisen. Tämä mahdollistaa entistä paremman paikallisen palvelun sekä paremman toimitusvarmuuden pohjoisen HoReCa- sekä vähittäiskauppa-asiakkaille.

 

Auno Törmänen jatkaa Palvelutukku Pohjoisen Kuusamon toimipisteen toiminnan kehittämistä yhdessä vanhan tiiminsä kanssa.

Liitetiedostot

Yhteystiedot:


Henri Isohätälä
0400 922 512


Auno Törmänen
0400 686 299


www.palvelutukkupohjoinen.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs