Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kariniemen uutuudet valmistuvat käden käänteessä

HK Ruokatalo Oy

Kariniemen uutuudet valmistuvat käden käänteessä

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2014 klo 11:39
Julkaisija: HK Ruokatalo Oy

                                                            

Kariniemen tuo alkuvuoteen suomalaisesta kananpojasta valmistetut, uudenlaiset naposteluherkut. Kariniemen Kananpojan Poppikset sopivat mainiosti naposteluun, välipalaksi tai ruoaksi.

Kariniemen Kananpojan Nuggetit ovat olleet suomalaisten suosiossa jo 17 vuoden ajan. Helpot, suomalaisesta kananpojan lihasta valmistetut tuotteet maistuvat etenkin perheen pienemmille.

Kariniemen tuo nyt nuggetien seuraksi erinomaisesti naposteluun soveltuvat Kariniemen Kananpojan Poppikset. Kariniemen Kananpojan Poppis, 200 g, ja maustettu versio Kariniemen Kananpojan Poppis sweet-chili, 200 g, ovat pieniä paneroituja kanapalleroita, jotka katoavat herkkusuihin niin kylmänä kuin lämmitettynä. Pakkauksen hinta on noin 2 euroa.

Yksi Suomen suosituimmista ruuista on eri tavoin valmistetut kananpojan koipireisipalat. Arjen ruuanlaittoon on tarjolla nyt uusi maku, kun Kariniemen tuotevalikoima täydentyy pinnalta maukkaasti maustetullakananpojan Koipireispalalla. Kariniemen Kananpojan koipireisi, pintamaustettu, n. 800 g sisältää kaksi kananpojan koipireittä, ja pakkauksen hinta on noin 3 euroa. Tuote on fosfaatiton.

Kariniemen kotitilalta muistutetaan, että parhaan ja maukkaimman lopputuloksen kananpojasta saa, kun ottaa lihan kylmästä huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen valmistusta.

Kariniemen Kananpojan uutuustuotteet ovat kaupoissa helmikuun alusta alkaen.

Kuvat: http://aineistopankki.hookoo.fi

Lisätietoja:
Markkinointipäällikkö Vesa Saarenmaa, p. 010 570 5403, vesa.saarenmaa@hkruokatalo.fi

Liitetiedostot

HK Ruokatalo Oy kuuluu HKScan-konserniin. HKScan on Pohjois-Euroopan johtavia ruokayhtiöitä. Sen kotimarkkinoihin kuuluvat Suomi, Ruotsi, Tanska, Baltia ja Puola. HKScan valmistaa, myy ja markkinoi sian- ja naudanlihaa, siipikarjatuotteita, lihavalmisteita ja valmisruokia vahvoilla tuotemerkeillä. Asiakkaita ovat vähittäiskauppa-, Food Service-, teollisuus- ja vientisektorit. Liikevaihto vuonna 2012 oli 2,5 miljardia euroa ja työntekijöitä noin 11 000.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs