Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kansainvälinen ammattikeittiöseminaari Mikkelissä 19.-20.9.2012

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kansainvälinen ammattikeittiöseminaari Mikkelissä 19.-20.9.2012

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2012 klo 09:19
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

FUTURE CHALLENGES IN PROFESSIONAL KITCHENS III – kestävyyttä ja elämyksellisyyttä

Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestää 19.-20.9.2012 kolmannen kansainvälisen ammattikeittiöiden tulevaisuuden haasteita käsittelevän seminaarin, Future Challenges in Professional Kitchens III (www.mamk.fi/future). Seminaari pidetään Mikkelissä, Kasarmin kampuksella.

Seminaarin ensimmäisen päivän teema on kestävät ruokapalvelut. Suomalaiset ja saksalaiset tutkijat ja käytännön toimijat valottavat kestävyyttä niin luonnontalouden, ammattikeittiöteknologian kuin johtamisenkin kannalta. Myös ammattikeittiöalan tulevaisuudennäkymistä keskustellaan - seminaariyleisö pääsee kysymyksillään ja kommenteillaan osallistumaan.

Toisena seminaaripäivänä paneudutaan elämyksellisiin ruokapalveluihin ja pohditaan, kuinka tuotetaan ruokaelämyksiä erilaisille asiakkaille erilaisissa palveluympäristöissä. Elämyksiä käydään läpi tutkimusten ja käytännön esimerkkien avulla - esimerkkejä Tanskasta, Venäjältä ja Suomesta.

Seminaarissa ovat puhumassa mm. HUS Raviolin johtaja Pirjo Hakala-Lahtinen, ammattikeittiöalan luomu-asiantuntija Carola Strassner Saksasta sekä tanskalainen keittiömestari Michael A.Nielsen, joka työskentelee Herlevin sairaalassa ja kehittää erikoisruokavalioita, erityisesti ruoka-annoksia, heikosta ruokahalusta kärsille potilaille.

Seminaari sopii ammattikeittiöalan tutkijoille, kehittäjille, opettajille, ammattilaisille ja opiskelijoille. Seminaarin työkieli on englanti. Seminaariaineiston saa englannin- tai suomenkielisenä ja kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös suomeksi.

Ohjelmatiedot www.mamk.fi/future.

Median edustajat ovat tervetulleita seminaariin.

Lisätietoja: lehtori Eliisa Kotro, p. 015 355 7421, eliisa.kotro@mamk.fi

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulussa koulutetaan restonomeja palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmassa. Koulutuksessa valmennetaan ruokapalvelujen tulevaisuuden esimiehiä, ja tehdään ammattikeittiöteknologiaa ja –prosesseja koskevaa tutkimusta. Restonomiopiskelijoita on MAMKissa noin 250.

 

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs