Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kakut ja tortut -kirjan ohjeilla syntyvät leivonnaiset kuin Tallinnan parhaassa paakaripuodissa

Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Kakut ja tortut -kirjan ohjeilla syntyvät leivonnaiset kuin Tallinnan parhaassa paakaripuodissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 11:00
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Virolaisten kahviloiden leivostiskin ääressä nousee vesi kielelle. Toinen toistaan houkuttelevammat leivonnaiset herättävät ihastusta myös suomalaisissa matkailijoissa, joista moni on maistanut Tallinnassa toimivan Perenaise Pagariäri -leipomon kakkuja ja torttuja. Leipomon omistaja Eva Palu on nyt koonnut suosituimmat reseptinsä kirjaan, jonka avulla kotileipuri voi valmistaa samoja herkkuja.

Kakut ja tortut sisältää yli 50 ohjetta, jotka on jaettu perusresepteihin, kesä- ja talviajan leivonnaisiin sekä pieniin suupaloihin. Eva Palun omia suosikkikakkuja ovat kermaiset ja korkeat amerikkalaistyyliset juustokakut, joiden reseptejä kirjassa on useita. Sokerikakuissa käytetään runsaasti voita ja sokerilientä, ja suklaakakuissa on sekä suklaata että kaakaota.

Leivonnaiset syntyvät ilman monimutkaisia laitteita ja menetelmiä. Niissä maistuvat puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet, joista kirjassa on oma lukunsa, ja konstailemattoman kauniissa viimeistelyssä on käsin tehdyn tuntu.Eva Palu: Kakut ja tortut – kuin Tallinnan parhaassa paakaripuodissa
Vironkielinen alkuteos Tordid ja koogid nagu ehtsas pagariäris
Suomennos Anna Rantanen
ISBN 978-952-254-208-3
1. painos 2014
Sidottu, 136 sivua
Ovh 23 €

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Päivi Ylöstalo, 050 324 5504, pressi@moreenikustannus.fi
Liitteenä olevat materiaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Moreeni kustantaa kotimaista ja käännettyä käytännön tietokirjallisuutta. Aihepiireinä ovat erityisesti kädentaidot, koti, ruoka ja sisustaminen, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset.

www.moreenikustannus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs