Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kaksi uutta ravintolaa Hämeenlinnaan - Kauppakeskus Goodmaniin

Restel Oy

Kaksi uutta ravintolaa Hämeenlinnaan - Kauppakeskus Goodmaniin

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 11:10
Julkaisija: Restel Oy

Restel Oy avaa Hämeenlinnaan valmistuneeseen Goodman-kauppakeskukseen kaksi ravintolaa, Rax Buffetin sekä italialaisia makuja rennolla otteella kokkaavan Marion. Koko kauppakeskus avataan huomenna torstaina 30.10.2014.

Ravintolat sijaitsevat kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Helppo, esteetön liikkuminen on otettu huomioon ravintoloiden suunnittelussa, joten liikuntarajoitteiset ja esimerkiksi lastenvaunujen kanssa liikkuvat voivat asioida ravintoloissa sujuvasti.

Mario on moderni ja mutkaton perheravintola, jossa ruoka on tuoretta ja maukasta, sekä alusta asti omassa keittiössä kokattua. Marion listalta löytyy mm. käsinleivottuja pizzoja, pastoja, parempia burgereita, italialaishenkisiä grilliherkkuja ja salaatteja, sekä itse tehtyjä jälkiruokia. Marioon voi poiketa paitsi syömään, myös vaikka vain kahville tai viinille. Kaikki ruoka-annokset voi halutessaan napata myös mukaansa kotiinviemisiksi.

Rax Buffet on perheravintola, jossa syöminen käy vaivattomasti ja edullisesti. Monipuolisesta buffetpöydästä löytyy mm. pizzaa, pastaa, salaattia ja keittoa, sekä kyytipojaksi virvoitusjuomia. Kaikki nämä ja paljon muuta kuuluvat kaikki samaan hintaan. Rax Buffet -ketju on tarjonnut Iloa isosta buffetpöydästä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tänä päivänä Rax Buffetteja on 27, yhdeksällätoista eri paikkakunnalla.

Kauppakeskus Goodmanin myötä Hämeenlinnan keskusta saa noin 70 uutta liikettä. Moderniin, moottoritien päälle rakennettuun kauppakeskukseen on helppo tulla paitsi autolla, myös kävellen, pyöräillen tai bussilla.

Lisätietoja:
Rax Ravintolat Oy, ketjujohtaja Sari Sopanen, puh. (09) 733 5316, sari.sopanen@restel.fi
Restel Ravintolat Oy, ketjujohtaja Katja Malminen, puh (09) 733 5352, katja.malminen@restel.fi

www.rax.fi, www.mario.fi, www.restel.fi

 

 

Yli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Vuonna 2015 Restelin hotellirepertuaari kasvaa, kun Suomen ensimmäinen Indigo-hotelli avataan Helsingin Bulevardille. Ravintoloita Restelillä on noin 250. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari –ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 alkunsa saanut Suomen Burger King -ketju. Lisätietoja www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs