Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kaksi tulokasta Järvenpään ravintolatarjontaan

Restel Oy

Kaksi tulokasta Järvenpään ravintolatarjontaan

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2012 klo 14:53
Julkaisija: Restel Oy

Täysin uudistunut ravintola Martina ja Kotoisa Kahvila Lauantai avasivat 4.5.2012 ovensa Järvenpäässä osoitteessa Sibeliuksenkatu 19. Ennenkin Järvenpäässä toiminut Martina-ravintola muutti uuteen osoitteeseen uudistaen samalla ilmeensä ja olemuksensa täysin. Lauantai-kahvila puolestaan on aivan uusi tulokas Järvenpään katukuvassa.

Uuden reippaan ja raikkaan ilmeen saanut rennon letkeä Martina on niin mukava illanviettopaikka kuin mutkaton arjen helpottaja, helppo vaihtoehto kotona kokkaamiselle. Lapsiasiakkaita ilahduttaa Martinan pikkukeittiö, jossa pääsee itse kokkailemaan leikkiherkkuja.

”Uuden ajan Martina on entistä italialaisempi, pääruuissa pääosaa näyttelevät käsinleivotut pizzat ja pastat”, kertoo Martina-ravintoloiden ketjujohtaja Tuomas Sorri. ”Uusi Martina on myös entistäkin rennompi. Ravintolassa ruokailu korvaa nykyään yhä useammin arkiruokailun ja juuri tähän tarpeeseen olemme pyrkineet tuomaan ratkaisun. Martinassa perheet ruokailevat mutkattomasti ja edullisesti”, jatkaa Sorri.

Järvenpään Martinan täydellinen muodonmuutos on osa Martinoiden kokonaisvaltaista uudistusta. Syksyyn mennessä kaikki Martina-ravintolat siirtyvät uuteen ilmeeseen ja ottavat samalla käyttöön myös uuden, italialaisemman ruokalistan.

Kotoisa Kahvila Lauantai on nimensä mukaisesti tunnelmallinen ja aidosti kodikas kahvila, jonka herkkuihin kuuluvat mm. vastaleivotut pullat ja itse tehdyt rapeat vohvelit. Vallila Interiorin suunnittelema ja toteuttama sisustus on ainutlaatuinen ja lämmin. Vehmaan vihreän lammastapetin ja pehmoisiin villaneuleisiin puettujen kattovalaisimien katveessa on helppo viihtyä. Nyt joka päivä on Lauantai!

Järvenpäähän avattu kahvila on Lauantai-ketjun toinen pilottipaikka. Ensimmäinen Lauantai avattiin Lahden Karisma-kauppakeskukseen marraskuussa 2011.

Lisätiedot

Ketjujohtaja Tuomas Sorri, tuomas.sorri@restel.fi, puh. 09-733 5337

Yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa 46 hotellilla, joissa on yhteensä yli 7400 huonetta. Kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi Restelin hotelleihin kuuluvat myös kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut sekä Hotelli Seurahuone Helsinki. Ravintoloita Restelillä on noin 260. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. Restelin ravintolavalikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario-, Lauantai-, Bambu- ja Wanha Mestari -ketjut. Lisäksi Restelin toimintaan kuuluu liikenneasemaketju HelmiSimpukka, jolla on noin 60 toimipaikkaa ympäri Suomen. Lisätietoja www.restel.fi. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs