Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Jymyjuttu viinatehtaalta – alkoholiton glögi

Shaman Spirits Oy Ltd

Jymyjuttu viinatehtaalta – alkoholiton glögi

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2012 klo 15:00
Julkaisija: Shaman Spirits Oy Ltd

Maailman pohjoisimmaksi viinatislaamoksi itseään tituleeraava Shaman Spirits Oy on valmistanut alkoholituotteita jo lähes 15 vuoden ajan. - Alunperin idea viinan tislaamiseen lähti paikallisilta perunanviljelijöiltä, mutta tänä päivänä yrityksen toiminta on paljon muutakin. Olemme alkaneet valmistamaan myös alkoholittomia tuotteita, joista tämän talven ehdoton suosikki on Seita Glögi, kertoo Riku Räätäri Shaman Spiritsiltä.

Seita glögi on aidoista suomalaisista puolukoista valmistettu valmis glögijuoma. Se on suomalainen erikoisuus, jonka takaavat aidot luonnon raaka-aineet. – Olemme käyttäneet Seita glögiin hieman kotimaista mustikkaakin, paljastaa Räätäri.

Viime talvena Seita glögin myyntiä kokeiltiin varovaisesti pohjoisessa Suomessa. Tuotantomäärät olivat pieniä, ja myyntiä tehtiin vain lähikuntien kauppoihin. Räätärin mukaan myynti räjähti käsiin ja kaikki pullot myytiin loppuun jo ennen joulua. Tänä vuonna Shaman Spirits on ottanut isomman askeleen ja Seita glögiä myydään jo Savoa ja Etelä-Suomea myöten kaikissa hyvin varustetuissa päivittäistavara-kaupoissa. – Olemme saaneet erittäin hyvän vastaanoton myös pääkaupunkiseudulla. Pohjoisen tuotteita selvästi arvostetaan ja Premium-glögille on kysyntää, Räätäri kertoo.

– Haluamme tarjota suomalaisille erikoisuuksia, jotka erottuvat massasta. Jotain parempaa joulupöytään, Räätäri kertoo.

Viinatislaamon tulevaisuus

Shaman Spiritsin viinatislaamo sijaitsee Tyrnävällä Oulun kupeessa keskellä perunapeltoja. Osan alkoholituotannostaan yritys valmistaa sopimusvalmistuksena asiakkaille, mutta suurin osa yrityksen liikevaihdosta tulee edelleen Alkon vähittäismyynnistä ja ravintoloista. Alkoholittomat tuotteet tuovat mukavan lisän yrityksen tuotevalikoimaan, ja uudet ovet kuluttajien maailmaan ovat avautuneet päivittäistavarakaupan myötä. Yhteistyö kauppojen ja ketjujen kanssa on sujunut erittäin hyvin ja viinatehtaan alkoholittomat tuotteet on otettu avosylin vastaan.

– Tavoitteemme on kasvaa kattavaksi juomataloksi, jotta voimme tarjota sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaillemme monipuolisen laadukkaan juomavalikoiman, Räätäri toteaa.

 

Lisätietoa yrityksestä ja tuotteista: www.shamanspirits.com

tai Riku Räätäri, p. 010-2712771, 040 7560 720, riku.raatari@shamanspirits.com
 

 

Liitetiedostot

Shaman Spirits on juomatalo, jonka tuoterepertuaari on laajentunut alkuperäisestä perunaviinasta maustettuihin alkoholijuomiin ja laatulikööreihin ja nyt myös alkoholittomiin tuotteisiin.

Yrityksen ja tuotteiden identiteetti nojautuu voimakkaasti pohjoiseen kulttuuriin ja pohjoisen villiin ja puhtaaseen luontoon. Tuotteiden raaka-aineet ovat aitoja pohjoisen luonnon antimia.

Yhtiö sijaitsee Oulun kupeessa Tyrnävällä keskellä High Grade
-perunanviljelyaluetta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs