Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » JAMKin restonomiopiskelijat töissä Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin restonomiopiskelijat töissä Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlissa

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2015 klo 10:43
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Loisto Catering tarjoaa upean oppimiskokemuksen Jyväskylän ammattikorkeakoulu restonomiopiskelijoille, sillä he pääsevät asiakaspalvelutehtäviin Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlien kutsuvierastilaisuuteen 21.1. Juhlan aikana huolehditaan noin tuhannen kutsuvieraan ruokailun sujuvuudesta.

Tilaisuus järjestetään Helsingin yliopiston kirjastossa ja siihen osallistuu noin kaksikymmentä restonomiopiskelijaa. Opiskelijoiden tehtäviin kuuluu mm. tarjoilua ja asiakaspalvelua. Opiskelijat esim. hoitavat juomabuffettia, keräävät astioita ja omalta osaltaan vastaavat tapahtuman sujuvuudesta. Joukossa on sekä ensimmäisen vuoden opiskelijoita että kokeneempia.

– Uskon, että tämä on niitä oppimiskokemuksia, jotka opiskelija muistaa vielä valmistuttuaankin, kuvaa opiskelijoita ohjaava JAMKin lehtori Kimmo Aho innostuneena.

 Aho on tehnyt Loisto Cateringin kanssa yhteistyötä aiemminkin.

– Olemme olleet opiskelijoiden kanssa mm. Kaapelitehtaalla, jolloin tapahtuman kunniavieraana oli Martti Ahtisaari. Lisäksi olemme tehneet yhteistyötä Neste Rallissa, jossa Loisto on vastannut ravintolapalveluista, Aho toteaa.

Yhteistyö Loiston kanssa tulee varmasti jatkumaan tulevaisuudessakin, sillä JAMKin opiskelija Teemu Vertanen on työllistynyt yritykseen, ja tekee parhaillaan siellä opinnäytetyötään liittyen tähän juhlatilaisuuteen.

Lisätietoja:
Kimmo Aho, lehtori, 040 74 09909, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs