Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Jaana Husu-Kallio jatkokaudelle EFSA:n johtokuntaan

Maa- ja metsätalousministeriö

Jaana Husu-Kallio jatkokaudelle EFSA:n johtokuntaan

Tiedote.
Julkaistu: 30.06.2016 klo 14:30
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio on valittu toiselle nelivuotiskaudelle Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) johtokuntaan. Valinnan teki työllisyys-, sosiaalipolitiikka-, terveys- ja kuluttaja-asioiden neuvosto kokouksessaan 16.–17.6.2016.

Husu-Kallion toinen toimikausi alkaa 1.7.2016. Husu-Kallio on ollut johtokunnan jäsen vuodesta 2012. Vuodesta 2015 hän on toiminut johtokunnan varapuheenjohtajana.

– EFSA on kuluttajan kannalta erittäin merkittävä EU-instituutio. Minulla on ollut kunnia olla mukana sen kehittämisessä vuosien ajan. On todella hienoa, että saan jatkaa tätä työtä elintarviketurvallisuuden takaamiseksi myös EU-tasolla, kansliapäällikkö Husu-Kallio kertoo.

EFSA:n johtokunnan vastuulla on varmistaa, että EFSA toimii tehokkaasti. Johtokunta vahvistaa EFSA:n talousarvioesityksen ja työohjelmat, valvoo niiden toteutusta ja sopii sisäisistä säännöistä ja määräyksistä. Johtokunta nimittää myös EFSA:n toiminnanjohtajan sekä tiedekomitean ja tiedelautakuntien jäsenet.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, p. 0400 291 910

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs