Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Itsetekemisen meininkiä HelmiSimpukoissa

Restel Oy

Itsetekemisen meininkiä HelmiSimpukoissa

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2014 klo 16:20
Julkaisija: Restel Oy

Uudistuvilla HelmiSimpukka -asemilla tarjoillaan monipuolisesti aitoa suomalaisten lempiruokaa. Itsetekemisen meininki kuuluu nyt aiempaa laajemmin kaikkien Helmisimpukoiden jokapäiväiseen toimintaan luoden entistä parempaa palvelukonseptia. Uutena klassikkoannoksena HelmiSimpukka tuo teiden varsille Helmen itsetehdyt lihapullat, jotka todella pyöritellään käsin kaikilla HelmiSimpukka-asemilla.

Itse tehtynä takuulla tuoretta

”Halusimme tuoda lisää Talon Munkin kaltaisia perinteitä kunnioittavia tuotteita takaisin liikenneravintoloiden valikoimiin”, kertoo Restel Liikenneasemien ketjujohtaja Kim Westerling.

Hyvä ja tuore ruoka sekä asiakkailta saatu palaute ovat aina olleet HelmiSimpukoiden lähtökohtana uusien ruokatuotteiden suunnittelussa. Listalle valitut ruoka-annokset on tarkkaan testattu tuotekehittelytiimin kesken aina raaka-aineista lähtien, ja Helmen lihapullille hioutui useiden testauksien perusteella perinteitä kunnioittava resepti ja vahva päätös siitä, että lihapullat pyöritellään jokaisella asemalla paikan päällä. Pitkään HelmiSimpukoiden myydyimpiä tuotteita ollut legendaarinen Talon Munkki leivotaan ja paistetaan myös lihapullien tavoin alusta asti asemien omissa keittiöissä.

Kotimaisesta lihasta

Käsinpyöritellyt Helmen lihapullat valmistetaan kotimaisesta lihasta, ja ne tarjoillaan aidoista perunoista valmistetun muusin kera. Annoksen kruunaa täyteläinen kermakastike ja maukkaan vivahteen antaa niin ikään itsetehty puolukkasurvos. Laktoositon ja gluteeniton annos tarjoillaan kokoonsa nähden erittäin kilpailukykyiseen hintaan: 9,90 €. Halutessaan annokseen saa tilattua myös lisäpullia, jolloin valmiiksi runsaasta annoksesta saa entistä tuhdimman.

Lisätietoja:

Kim Westerling
Ketjujohtaja
Puh. 09 733 5335
kim.westerling@restel.fi

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. Restelin liikenneasemaketju HelmiSimpukka toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s-, Bl*k-, Mario-, Lauantai-, Bambu- ja Wanha Mestari -ketjut, ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula ja Baker’s sekä Suomen Burger King-ravintolat.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs