Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Invalidiliitto myönsi Helppo liikkua -tunnuksen Kauppakeskus Veturissa toimivalle Mario-ravintolalle

Restel Oy

Invalidiliitto myönsi Helppo liikkua -tunnuksen Kauppakeskus Veturissa toimivalle Mario-ravintolalle

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2014 klo 10:55
Julkaisija: Restel Oy

Invalidiliiton Helppo liikkua -tunnus myönnettiin jo toista kertaa Restel Ravintolat Oy:n ravintolalle. Tällä kertaa tunnuksen sai Mario, joka sijaitsee Kouvolassa Kauppakeskus Veturissa. Restel on edelleen valtakunnallisesti ainoa Helppo liikkua -kampanjassa mukana oleva hotelli- ja ravintola-alan kumppani.

Kauppakeskus Veturin Mario-ravintolan ravintolatiloja on muunneltu esteettömiksi yhteistyössä Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKE:n asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelussa on pyritty tekemään tiloista kaikille mahdollisimman helppoja liikkua. Marion henkilökunta on myös valmiina avustamaan ja palvelemaan apua tarvitsevia asiakkaita.

– Edelläkävijän rooli on aina haastava, mutta uskon, että asiakkaat alkavat arvostaa Helppo liikkua ‑tunnusta ravintolan sisäänkäynnin läheisyydessä. Sehän kertoo, että kaikki asiakkaat ovat tervetulleita, liikkuvat he sitten lastenvaunujen, rollaattorin, pyörätuolin tai isojen kantamusten kanssa, eikä pöytien väliin tarvitse ahtautua, kertoo Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKE:n johtaja Kirsti Pesola.

Mario Veturin henkilökunnalle esteetön liikkuminen ja toimiva palvelu ovat tärkeä asia

Mario Veturin tunnuksen edellyttämät muutokset helpottavat kaikkien asiakkaitten liikkumista ravintoloiden tiloissa.

– Veturin Mariolle Helppo liikkua -tunnuksen saaminen on hieno asia, sillä esteetön liikkuminen palvelee kaikkia, niin asiakkaita kuin henkilökuntaa iästä ja elämäntilanteesta riippumatta, kertoo Ruokaravintolat- ketjun ketjujohtaja Katja Malminen.

Helpon liikkumisen lisääminen on Restelille osa yrityksen yhteiskuntavastuuta ja asiakasmukavuutta

Invalidiliiton Helppo liikkua -tunnuksen edellytykset huomioidaan jatkossa mahdollisuuksien mukaan kaikissa Restelin ravintoloissa, hotelleissa ja kylpylöissä. Edellytykset otetaan huomioon tulevaisuudessa myös Restelin toimipaikkauudistuksissa sekä uudisrakentamisessa. Tällä hetkellä muutoksia suunnitellaan 12:teen jo olemassa olevaan kohteeseen, joista osa on ruokaravintoloita.

Helppo liikkua on Invalidiliiton valtakunnallinen kampanja, jonka tavoitteena on tehdä arjen liikkumisesta sujuvaa ja helppoa. Kampanjan avulla ihmisiä myös aktivoidaan kertomaan, mitkä ovat helppoja tai hankalia paikkoja liikkua. Helppo liikkua -sivuston kartan kautta jokainen voi jakaa omia kokemuksiaan esteettömyyteen liittyen. Invalidiliiton laatimat Helppo liikkua -kriteerit täyttävä palvelu tai kohde voi hakea Invalidiliitolta Helppo liikkua -tunnusta.

 

Lisätietoja Helppo liikkua -kampanjasta:

http://helppoliikkua.fi/

 

Lisätietoja Restel Ravintoloista:

Restel Ravintolat Oy, ketjujohtaja Katja Malminen, puh (09) 733 5352, katja.malminen@restel.fi

www.mario.fi, www.restel.fi

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. Restelin liikenneasemaketju HelmiSimpukka toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s-, Bl*k-, Mario-, Lauantai-, Bambu- ja Wanha Mestari -ketjut, ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula ja Baker’s sekä Suomen Burger King-ravintolat.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs