Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Intiimialueen ph-tasapainoon voi itse vaikuttaa

Intiimialueen ph-tasapainoon voi itse vaikuttaa

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 09:00
Julkaisija: Alfmix Oy

Intiimialueen oikea ph-tasapaino auttaa suojaamaan ärsytyksiltä ja ikävältä kuivumiselta. Ph-tasapainoa voi itse säädellä mm. oikealla pesuainevalinnalla. Intiimialueen pesuun tarkoitetun Femfresh -tuotesarjan pesuaineet eivät sisällä saippuaa, vaan rauhoittavia uutteita ja luonnollista kosteutusta.

Femfresh-tuotesarjaan kuuluu kaksi intiimialueen pesuainetta: päivittäiseen pesuun tarkoitettu Femfresh Daily Intimate Wash ja pesun lisäksi kosteuttavia ainesosia sisältävä Femfresh Triple Action Moisturing Wash. Molemmat tuotteet ovat dermatologisesti ja gynekologisesti testattuja. Tuotteita voi käyttää päivittäin.

Femfresh Daily Intimate Wash on päivittäiseen intiimialueen pesuun tarkoitettu nestemäinen pesuaine. Tuote on allergiatestattu eikä sisällä saippuaa. Kevyen tuoksuinen tuote sisältää kamomillasta ja aloe verasta saatuja ihoa rauhoittavia uutteita.

Femfresh Triple Action Moisturing Wash -intiimipesuaineeseen on lisätty maitohappoa ja kosteuttavaa bambu-uutetta. Raikkaan puhtauden lisäksi tuotteen bambu-uutteet kosteuttavat herkkää intiimialuetta. Tuotetta voi käyttää myös kuin tavallista suihkusaippuaa.

Femfresh -tuotteita myydään päivittäistavarakaupoissa, ovh 4 - 4,50 €.

Femfresh -tuotesarjaa valmistaa Church & Dwight. Yritys on vuonna 1846 perustettu ja valmistaa terveyden ylläpitoon, lääketieteeseen ja puhtaanapitoon suunniteltuja tuotteita. Tuotteita markkinoidaan Euroopan lisäksi Australiassa, Amerikassa ja Kiinassa. Suomessa tuotetta markkinoi Alfmix Oy.

Lisätietoja:

Alfmix Oy, myyntipäällikkö Markku Laakso
puh 050 339 0368 tai markku.laakso@alfmix.fi

www.alfmix.fi
www.churchdwight.co.uk
www.femfresh.co.uk

Liitetiedostot

Alfmix Oy on vuonna 1979 perustettu yksityinen markkinointiyhtiö, jonka pääosaamista on heräteostotuotteiden markkinointi ja maahantuonti. Alfmix on yksi Suomen suurimmista itsenäisistä makeisten markkinointiyhtiöistä. Makeisten lisäksi tuotevalikoimassa ovat myös non-food – ja tex-mex –tuotteet, mehujäät, piparkakut, kakut, pähkinät, alkoholittomat ja matala-alkoholiset juomat sekä hygieniatuotteet.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs