Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Hyvän elämän eväät - Carl Larsson -taidemenut tulevat Kappeliin ja Kaarnaan

HOK-Elanto

Hyvän elämän eväät - Carl Larsson -taidemenut tulevat Kappeliin ja Kaarnaan

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2012 klo 09:45
Julkaisija: HOK-Elanto

Hyvän ruuan ja taiteen ystäviä hellitään taas, kun Ateneumissa avautuu rakastetun Carl Larssonin näyttely. Ateneumin taidemuseo ja HOK-Elanto jatkavat yhteistyötään suosituin taidemenuin, tällä kertaa Kappelissa ja Kaarnassa. Carl Larsson -taidemenut ovat ravintoloiden ruokalistoilla näyttelyn ajan 10.2.-29.4.2012.

Carl Larsson kuuluu ruotsalaisen taiteen rakastetuimpiin klassikoihin, jonka kepeät ja valoisat idyllisen kotielämän kuvaukset ovat tunnettuja myös Suomessa. Nykyihmistä ja Larssonia yhdistävät esimerkiksi onnellisuuden, yhteisöllisyyden, kodin, perheen ja hyvän elämän pohtiminen.

Carl Larssonin taiteessa on runsaasti pittoreskeja kuvauksia keittiöstä, notkuvista ruokapöydistä, juhlista ja ruokailuhetkistä perheen kesken tai ystävien kanssa. Vaimo Karinin reseptit inspiroivat vielä nykyisinkin, mikä näkyy myös Kappelin ja Kaarnan lautasilla. Kappelin Carl Larsson -menun innoittajana on ollut Karin rannalla -taideteos: ateriakokonaisuus henkii merellistä tunnelmaa ja sen raaka-aineina on käytetty mm. lohta ja nokkosta. Kaarnassa tarjoillaan perinteinen katkarapuleipä, joka nousi keittiöpäällikön ajatuksiin hänen katsellessaan teosta Viikinkiretkellä Taalainmaalla.

Kaikki taidemenut sisältävät Ateneumin pääsylipun (arvo 12 €; S-Etukortilla 11 €), joka on voimassa 20.5.2012 asti.


Lisätietoa taidemenuista hintoineen:

Myyntipäällikkö Riitta Suominen, puh. 050 68790, riitta.suominen@sok.fi,

Kappelin ravintolanjohtaja Mikko Virtanen, puh. 010 76603881, mikko.virtanen@sok.fi

Kaarnan ravintolapäällikkö Milana Kuvaja, puh. 010 76 64551, milana.kuvaja@sok.fi

 

Carl Larsson – Hyvän elämän jäljillä 10.2.-29.4.2012 Ateneumissa

Kokoelmanäyttely pysyvästi esillä.

 

Lisätietoa Ateneumin ohjelmistosta: www.ateneum.fi

Lisätietoja: yhteistyöpäällikkö Saara Suojoki, saara.suojoki@ateneum.fi, puh. 040 8412621

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs