Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Hyvää Saimaan seudulta -merkki yhdistää elintarvikeketjun yrityksiä yhteisen brändin alle

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Hyvää Saimaan seudulta -merkki yhdistää elintarvikeketjun yrityksiä yhteisen brändin alle

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2015 klo 13:03
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Kymmenen eteläsavolaista yritystä yhdistää voimansa kertomalla lähiruokaketjun tarinaa yhteiskampanjan kautta. Hyvää Saimaan seudulta -merkki on Kixit Oy:n kehittämä Saimaan alueen toimijoiden yhteinen tunnus, joka viestii laadusta, vastuullisuudesta ja kotiseutuylpeydestä .

Kampanjan taustalla on elintarvikealan toimijoiden yhteinen kehittämis- ja brändityö, jota on koordinoinut Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Hyvää Saimaan seudulta -merkki valittiin kampanjan tunnukseksi, sillä se viestii osuvasti hankkeen yritysten arvoja. Leimassa esiintyvät muikut kuvaavat Saimaan seudulla tehtävää yhteistyötä, ja brändiä rakennetaan Saimaan ainutlaatuisen ympäristön ja luonnon ympärille.

– Saimaan seutu tunnetaan kirkkaista vesistöistään ja kauniista luonnostaan, ja näitä voimavaroja vaalivat monet alueella toimivat yritykset, kertoo toimitusjohtaja Vesa Kärkkäinen Kixit Oy:stä. – Yhteisen brändin alla saimaalaisten yritysten tarinaa voidaan tehdä tunnetuksi entistä tehokkaammin. Samalla se rakentaa modernia saimaalaista identiteettiä alueen kaikkien toimijoiden ja asukkaiden hyväksi.

Tällä viikolla käynnistynyt Hyvää Saimaan seudulta -kampanja kertoo nimenomaan alueen elintarvikeketjun tarinaa muun muassa hyvaasaimaanseudulta.fi-verkkosivulla sekä jalkautumalla pääkaupunkiseudun ja Mikkelin ruokakauppoihin.

– Hyvää Saimaan seudulta -kiertueella saimaalaisen ruokaketjun tarina ja siihen liittyvät arvot viedään kuluttajien tietoisuuteen. Kiertueella haluamme vahvistaa ihmisten suhdetta lähiruokaan ja avata laadukkaille saimaalaisille tuotteille uusia markkinoita. Saimaalainen ruoka on pääkaupunkiseudullakin lähiruokaa aika monella mittarilla, toteaa projektipäällikkö Eevamari Lahtinen Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:ltä. 

Kampanja on osa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n koordinoimaa Ekologistiikasta Etelä-Savon myyntivaltti -hanketta. – Hankkeen aikana on kehitetty elintarviketuottajien sekä kuljetus- ja tukkuliikkeiden toimintatapoja ja vastuullisuusviestintää. Hyvää Saimaan seudulta -kampanja on hyvä osoitus siitä, millaisia tuloksia pienetkin toimijat voivat saavuttaa yhteismarkkinoinnin avulla.

 

Lisätietoja:

Eevamari Lahtinen, projektipäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 044 794 2213, eevamari.lahtinen@mikseimikkeli.fi

www.hyvaasaimaanseudulta.fi

Liitetiedostot

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkkeli.fi

Ekologistiikasta Etelä-Savon myyntivaltti -hankkeessa kehitetään eteläsavolaista elintarvikeketjua ekotehokkaammaksi. Tavoitteena on tiivistää elintarviketuottajien, kuljetusyrittäjien ja tukkukauppiaiden välistä yhteistyötä ja tuotteistaa toimijoiden vähähiilisiä palveluinnovaatioita. Hanketta rahoittaa Euroopan unionin Euroopan aluekehitysrahasto ja Etelä-Savon maakuntaliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs