Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Huippukokki Sami Tallbergilta vegaaninen joulukeittokirja

Into Kustannus

Huippukokki Sami Tallbergilta vegaaninen joulukeittokirja

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2016 klo 14:45
Julkaisija: Into Kustannus

Into Kustannus julkaisee huippukokki Sami Tallbergin kirjan Villi jouluvegaani. Kirjan jouluruuat ovat helposti valmistuvia, monivärisiä, supermaukkaita ja terveellisiä. Ne vievät suoraan makutaivaaseen, jossa kaikilla on hyvä mieli ja puhdas omatunto. Kaikki ohjeet ovat vegaanisia. 

Sami Tallberg luo jouluruuat uusiksi. Vegaaninen joulumenyy on maukas, leikkisä, terveellinen ja kokeilemisen arvoinen. Upeassa ja kätevässä nelivärisessä keittokirjassa on kaksikymmentäviisi yksinkertaista vegaanireseptiä, joilla loihdit maukkaan ja ainutlaatuisen joulun. Ruokien raaka-aineet löytyvät tavallisista ruokakaupoista. Muutamat erikoisemmat ainekset tekevät joulusta ikimuistoisen.

Villi jouluvegaani on ensimmäinen suomenkielinen vegaanisten jouluruokien keittokirja. Uuden aallon jouluruuat on nyt koottu yksien kansien väliin. Reseptit ovat 20-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävän keittiömestari Sami Tallbergin keittiöstä. Tallberg on villiyrttispesialisti ja kasvisruokavelho, joka suhtautuu kasvikunnan raaka-aineisiin ja vegaaniseen ruokavalioon laatufanaattisen keittiömestarin intohimolla ja kunnioituksella. Ympäristöystävällistä ja ravitsevaa luksusta tämän päivän hengessä.

Sami Tallberg esiintyy Helsingin kirjamessujen näytöskeittiössä 29.10. klo 14.30 sekä Innon osastolla 29.10. kllo 16.00.

”Skideille joulu on riemua, sillä kiltteys palkitaan ties millä: euroenergialla, leluilla tai Pokémon Go -aplikaatioilla. Monesti joulun vietto menee varsinkin perheellisillä stressin puolelle. Mutta onneksi muun säädön ohella on yllättävän simppeliä taikoa pöytään vegaaninen joulu-feast”, hehkuttaa Sami Tallberg.

Keväällä 2017 Sami Tallbergilta ilmestyy vegaaninen keittokirja Villi cityvegaani.

Sami Tallberg:
Villi jouluvegaani 
ISBN: 978-952-264-688-0, Into-tieto, nid. 78 s.

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätiedot: timo.forss@intokustannus.fi


Into sosiaalisessa mediassa:
>> Facebookissa
>> Twitterissä
>> Instagramissa
>> YouTubessa

 

 

*** *** ***

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs