Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Holiday Inn -hotellien ruokalista uudistui

Restel Hotel Group

Holiday Inn -hotellien ruokalista uudistui

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 18:41
Julkaisija: Restel Hotel Group

Suomen Holiday Inn -hotellien uusi ruokalista on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Tarjolla on bistrohenkisiä, maukkaita ja nykyaikaisia annoksia, joita asiakkaan on helppo tilata.

Helsingin seudun Holiday Inn -hotellien uuden ruokalistan makumaailma rakentuu kansainvälisesti tunnettujen ja suosittujen annosten ympärille. Holiday Inn -ketjun kaikkialla maailmassa tarjoilemat nimikkoannokset, kuten Caesar-salaatti, Club Sandwich, pippuripihvi ja paistettu lohifilee, löytyvät luonnollisesti myös Suomen hotellien uudelta listalta. Nimikkoannosten valikoima on muodostunut asiakkaiden valitsemista suosikeista maailmalla. Niiden lisäksi tarjolla on myös muita kansainvälisiä sekä paikallisia herkkuja. Hyvä esimerkki paikallisuudesta on Finland Menu, jolta löytyy mustikkagraavattua kuhaa, savustettua poron paahtopaistia sekä ohukaisia vaniljajäätelöllä ja lakkahillolla.

Muita huomionarvoisia uudistuksia ovat listamerkinnät, jotka helpottavat mm. kevyemmän ja terveellisemmän ateriavaihtoehdon valintaa. Lisäksi etenkin listan alku- ja pääruokien hintoihin on haettu houkuttelevuutta pitämällä ne reilusti alle 10 eurossa.

Lapsille Holiday Inn -hotelleissa on tarjolla omat suosikit, menusta löytyy niin kana-, kala- kuin lihavaihtoehto. Ja mikä parasta, lapset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Kids Eat Free -etu on voimassa koko vuoden kaikissa Holiday Inn -hotelleissa kaikkialla maailmassa. Etu koskee hotelliin majoittuvien perheiden alle 13-vuotiaita lapsia.

Uudistuneen ruokalistan annokset ovat tarjolla Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahdessa ja Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportissa sekä Holiday Inn Helsinki City Centressä.

Lisätiedot:
Gabor Pusztai, ketjujohtaja, VP, Pääkaupunkiseutu & IHG-hotellit, 0400 605 274, gabor.pusztai@restel.fi
Timo Vehmas, Brand Manager, IHG-hotellit, 09 733 5842, timo.vehmas@restel.fi

http://www.finland.holidayinn.com/hotellit/hotellien-ravintolat/a-la-carte

Maailmanlaajuisen Holiday Inn hotelliketjun tarina alkoi Memphisissä yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotelliketjun, joka tarjoaa palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Kemmons Wilsonin ensimmäinen Holiday Inn avattiin vuonna 1952 Memphisissä Wilsonin perheen kotikaupungissa. Nykyisin maailmalla toimii lähes 1200 Holiday Inn –hotelli jopa 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Restel operoi InterContinental Hotels Groupin franchise-sopimuksella viittä Holiday Inn- hotellia, yhtä Crowne Plaza -hotellia sekä maaliskuussa 2015 avattua Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotellia Suomessa. Restelin ja InterContinental Hotels Groupin yhteistyö on alkanut vuonna 1997. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 45 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja yli 230 ravintolalla. Restelin hotelleihin kuuluu kansainvälisten IHG-hotellien lisäksi myös kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut sekä Hotelli Seurahuone Helsinki myötä. www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs