Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » HOK-Elannon Rossot valjastavat asiakkaat pizzasuunnittelijoiksi

HOK-Elanto

HOK-Elannon Rossot valjastavat asiakkaat pizzasuunnittelijoiksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2011 klo 12:37
Julkaisija: HOK-Elanto

Rosso-ravintolat ovat käynnistäneet kampanjan, jossa asiakkaat voivat äänestää ja suunnitella omalle lähi-Rossolleen pizzan pohjasta ja kastikkeesta alkaen aina täytteisiin ja juustolajeihin asti. Kampanjan äänestyksissä parhaiten menestyneiden pizzojen joukosta valitaan pizzat Rossojen ruokalistoille.

Tempaukseen osallistuvat myös HOK-Elannon Rossot. Pizzakisa-kampanjaan voi osallistua Rosson Facebook-sivujen kautta 8.3. 2011 saakka.  Pizzaehdotuksen lähettämällä voi voittaa myös skootterin ja muita palkintoja.

Lisätietoja:

HOK-Elannon Rossojen ryhmäpäällikkö Riikka Juslenius
riikka.juslenius@sok.fi
puh. 010 76 60664

http://www.facebook.com/Rosso.Ravintolat

Rosso

Rosso on lapsiperheitä monipuolisesti huomioiva ravintola. Rosso-ravintolat ovat tarjonneet italialaishenkistä ruokaa suomalaiseen makuun jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Rosson ruokatarjonta on vuosien myötä pysynyt aina ajan hengessä, klassikoita kunnioittaen. Esimerkiksi ruokien terveellisyyttä on ajateltu valmistustapojen erilaisilla valinnoilla, erityisillä kevytannoksilla ja kalorien julkistamisella. Myös suolan käyttöä on vähennetty. Esimerkiksi lasten ranskalaiset tarjotaan Rossossa ilman suolaa.

Rosso on S-ryhmän ja koko Suomen suurin ravintolaketju. Ensimmäinen Rosso avattiin Lahden keskustaan vuonna 1978. Tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa 42 ja yksi Tallinnassa. Ketju työllistää noin 700 henkilöä. www.rosso.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs