Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » HK:lta uutuusmakuja leivän päälle, naposteluun ja arjen kiireisiin

HK Ruokatalo Oy

HK:lta uutuusmakuja leivän päälle, naposteluun ja arjen kiireisiin

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2014 klo 11:29
Julkaisija: HK Ruokatalo Oy

HK:n alkuvuoden nakki- ja leikkeleuutuudet tavoittelevat pysyvää paikkaa suomalaisten ruokapöydissä. Juhlavuottaan viettävä HK Herkkumaksamakkara on jo klassikko, joka saa nyt rinnalleen suomalaisesta Rypsiporsas®-lihasta valmistetun HK Kinkkupasteijan. HK Valmisruokatuoteperhe täydentyy kahdella uutuustuotteella.

HK kuorettomat ja lihaisat pitkät makunakit sopivat erinomaisesti ruuanlaittoon ja naposteluun. Tuoteperheen reilusti maustetut uutuudet HK Pitkä nakki BBQ 360 g ja HK Pitkä nakki Pekoni 360 g maistuvat aikuisempaankin makuun. Tuotteet on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta, ja pitkät nakit pakataan 6 kpl vakuumipakkaukseen. Hinta noin 2,50 euroa.

HK Kuorettomat Sinettinakit maistuvat koko perheelle. Tuotteet myydään 15 kappaleen pakkauksissa, ja valittavana on suomalaisesta porsaan tai broilerin lihasta valmistetut maistuvat perusnakit. Hinta noin 2,50 euroa / 450 g.

Suosittu HK Aito Nakki Kuoreton pakataan jatkossa pienempään pakkaukseen. HK Aito Nakki Kuoreton 300 g sisältää 10 kpl reilusti lihaisia suomalaisesta porsaan ja naudan lihasta valmistettuja nakkeja. Hinta noin 2 euroa.

HK Herkkumaksamakkara on ollut suomalaisten maksamakkarasuosikki jo 40 vuoden ajan. Nyt juhlavuoden kunniaksi uutuutena maistuu kotimaisesta Rypsiporsas®-lihasta valmistettu HK Kinkkupasteija 300 g. HK Kinkkupasteija 300 g sopii koko perheelle ja on erinomainen leivänpäällysvaihtoehto arkikäyttöön. Tuote pakataan HK Herkkumaksamakkarasta tuttuun pakkaukseen, ja sen hinta on noin 2,20 euroa.

Juhlavuoden kunniaksi HK maksamakkaroille on myös saatavilla erillinen suojatulppa, joka suojaa avattua pakkausta ja estää maksamakkaran kuivumisen.  Suojatulpatovat saatavilla erillisen myymäläpromootion yhteydessä.

HK Ohuen ohuet on Suomen suosituin leikkelesarja, joten ne ovat tuttu näky suomalaisten aamupalapöydissä. Sarjan uutuus on HK Ohuen ohut Loimukalkkuna 300 g, jossa on maukas grillatun kalkkunan maku.  Keveytensä ansiosta Loimukalkkuna soveltuu erinomaisesti myös painoaan tarkkailevalle. HK Ohuen ohut Loimukalkkuna 300 g on saanut Suomen Sydänliiton myöntämän Sydänmerkin, mikä kertoo, että tuote on tuoteryhmässään rasvan laadun ja määrän sekä suolan suhteen parempi valinta.  Hinta noin 3,90 euroa / 300 g.

HK Lihaisa Juustobalkan 225 g tuo klassiseen Balkan-makkaraan uuden vivahteen. Näkyvät juustopalat pehmentävät makkaran makua. Lihaisa Juustobalkan maistuu koko perheelle, ja 225 gramman pakkauksen hinta on noin 2 euroa.

HK Luomu-sarja täydentyy suomalaisesta luomulihasta valmistetulla HK Luomu Meetvursti 150 g -leikkeleellä.  Sarjaan kuuluvat jo ennestään HK Amerikan Pekoni® Luomu, HK Aito Nakki Luomu, HK Luomu Palvikinkku ja HK Luomu Lauantai. HK Luomu Meetvurstin hinta on noin 3,30 euroa. 

HK Mikroateriat -sarja saa alkuvuodesta jatkoa kahdesta odotetusta uutuudesta. HK Lasagnette 320g sisältää piccolopastaa juustoisessa jauhelihakastikkeessa. HK Pippuripihvi ja juustoperunat 320g koostuu Mummon jauhelihapihvistä, maukkaista juustoperunoista ja herkullisesta pippurikastikkeesta. Säilöntäaineettomat HK Mikroateriat on pakattu viheltävään micvac-rasiaan, jossa ateriat valmistuvat ainutlaatuisen höyrykypsennyksen avulla juuri sellaisiksi, kuin kokki ne suunnitteli. Tuotteiden hinta on noin 3,49 € / kappale.

Kaikki HK:n uutuudet ovat kaupoissa helmikuun aikana.

 

Lisätietoja:

Kategoriapäällikkö Marika Rikkonen, p. 010 570 8113, marika.rikkonen@hkscan.com (lihavalmisteet)

Kategoriapäällikkö Piia Hakala, p. 010 570 2163, piia.hakala@hkscan.com (valmisruoka)

Kuvat: http://aineistopankki.hookoo.fi

Liitetiedostot

HK Ruokatalo Oy kuuluu HKScan-konserniin. HKScan on Pohjois-Euroopan johtavia ruokayhtiöitä. Sen kotimarkkinoihin kuuluvat Suomi, Ruotsi, Tanska, Baltia ja Puola. HKScan valmistaa, myy ja markkinoi sian- ja naudanlihaa, siipikarjatuotteita, lihavalmisteita ja valmisruokia vahvoilla tuotemerkeillä. Asiakkaita ovat vähittäiskauppa-, Food Service-, teollisuus- ja vientisektorit. Liikevaihto vuonna 2012 oli 2,5 miljardia euroa ja työntekijöitä noin 11 000.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs