Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Herkuttele Ice Crime -jäätelöillä hyvällä omallatunnolla / Belgialainen menestystarina

Ice Crime

Herkuttele Ice Crime -jäätelöillä hyvällä omallatunnolla / Belgialainen menestystarina

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 07:35
Julkaisija: Ice Crime

Herkuttele Ice Crime –jäätelöillä hyvällä omallatunnolla

Belgialainen Ice Crime tuo Suomeen stevialla makeutetut jäätelöpikarit. Uutuuksissa on kaksi houkuttelevaa laktoositonta makua: Ice Crime Chocolate ja Ice Crime Mokka.

Kesäpäivänä harva asia on yhtä nautinnollinen, kuin pallo hyvää jäätelöä. Kylmä herkku sisältää kuitenkin paljon sokeria. Kauppoihin on nyt tulossa vaihtoehto, johon ei ole lisätty sokeria: Ice Crimen stevialla makeutetut mokan ja suklaan makuiset jäätelöpikarit. Pieni annoskoko on täydellinen herkkupalaksi tai hyvän illallisen päätökseksi. ja laktoosittomuutensa ansiosta jäätelöt maistuvat myös niille, joille laktoosi ei sovi.

Jäätelöt valmistetaan Ice Crimen tehtaalla Belgian Oudenaardessa. Tekijöidensä ammattitaito takaa, että erilaisesta makeuttajasta huolimatta jäätelö on laadukas, artesaaniluokan tuote. Stevialla makeutettu jäätelö sopii myös esimerkiksi diabeetikoille. Siinä ei ole lainkaan hiilihydraatteja, joten se istuu erinomaisesti vähähiilihydraattiseen ruokavalioonkin.

Jäätelönautinto vaikka päivittäin

Ice Crimen perustajat, belgialaiset Tifanny Christiaens ja Peter de Jaeger suhtautuvat jäätelöntekoon kunnianhimoisesti. Vain parhaat ja mielenkiintoisimmat raaka-aineet kelpaavat. Stevia löytyi repertuaariin siinä vaiheessa, kun tekijät ryhtyivät pohtimaan, miksei jäätelöä voisi syödä joka päivä.

Steviaa käytetään jo nyt makeuttajana esimerkiksi jogurteissa ja juomissa, ja se on ollut odotettu uudistus myös jäätelöihin.

- Stevian käyttö makeuttajana on ehdottomasti nouseva trendi Euroopassa. Se on erinomainen vaihtoehto sokerille. Stevia on kuin luonnon oma makeutusaine, ja lisäksi täysin kaloriton, kertoo Maarit Tupitsa Ice Crimea Suomessa edustavasta Vitaseegestä.

Stevia on erittäin makeaa ja sitä annostellaan hyvin pieniä määriä. Kuivatut lehdet ovat noin 30 kertaa sokeria makeampaa. Puhdas steviosidi voi olla jopa 250-300 kertaa sokeria makeampaa.*

Lisätiedot
Maarit Tupitsa, Brand Manager, Vitaseege Oy Ab
040 559 5936, maarit.tupitsa@vitaseege.fi

Kuvat tiedotteen kuvalinkeistä tai mari.cadaut@viestintamakua.fi, 040 5878 053

Tuotetietoja
Maut: Mokka ja suklaa, hinta noin 2,20 euroa pikari
Koko ja pakkaus: 120 ml:n pahvipikari
Saatavuus: Suurimmat Prismat ja S-marketit, K-ryhmässä valikoimat vaihtelevat myymälöittäin
*Lähde: http://steviaa.fi

Taustaa
BELGIALAINEN MENESTYSTARINA JA SEN TEKIJÄT

Uniikkien jäätelömakujen ja Just Ice –jäätelöyrityksen luojat, belgialaiset Peter de Jaeger ja Tifanny Christiaens haluavat tehdä ensiluokkaisia artesaanijäätelöitä, jotka erottuvat kilpailijoista selvästi.

Peter opiskeli jäätelöntekoa kylmän herkun kehdossa Italiassa, ja sai sieltä arvonimen maestro del gelato. Pariskunta pyöritti aluksi konditoriaa, mutta keskittyi lopulta vain jäätelöihin. Osaaminen yhdistettynä intohimoon on tuottanut nopeita tuloksia. Just Icen Ice Crime stevialla makeutettu vaniljajäätelö valittiin belgialaisen kauppaketju Delhaizen parhaaksi vaniljapikariksi sokkotestissä.

Nautintoja kaikille

Tifannyllä ja Peterillä on selvä missio erottua joukosta ja intohimo tehdä jäätelöä, joka sopii kaikille: diabeetikoille, vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville, herkuttelijoille, laihduttajille – siis todella aivan kaikille. Suomeen nyt rantautuvat, stevialla makeutetut Ice Crime -jäätelöt eivät sisällä lainkaan sokeria ja ne ovat vähähiilihydraattisia. Ne ovat myös laktoosittomia.

- Meille oli tärkeää luoda tuote, joka sopii esimerkiksi erikoisruokavaliota noudattavan henkilön koko perheelle. Olemme onnistuneet löytämään oikean tasapainon stevian ja muiden raaka-aineiden välillä, jotta lopputulos olisi tismalleen samanlainen kuin perinteisen jäätelönkin, vain täysin ilman sokeria, Tifanny Christiaens kertoo.

Sokerille hyvästit

Ice Crimen stevialla maustetuissa jäätelöissä on kaikki se, mitä normaalisti yhdistetään laadukkaaseen jäätelöön: herkullisia makuja ja laadukkaita raaka-aineita, vain sokeri puuttuu. Pakkauksiin onkin painettu slogan ”Wow, they killed the sugar!”. Kuluttaja saa täysmaidosta ja hyvästä suklaasta tehdyn jäätelön, josta on riisuttu sokeri, mutta ei suinkaan maku tai laatu.

Just Icen jäätelötehdas, jossa myös Ice Crime stevia -jäätelöt valmistetaan, sijaitsee Belgian Oudenaardessa. Tuotteita myydään Belgiassa, Norjassa, Suomessa ja lähiaikoina myös Hong Kongissa. Suomeen tulee myyntiin kaksi makua: perinteinen suklaa ja kahvinmakuinen mokka. 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs