Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Herkkusuiden kevät alkaa Virgin Oil Co:sta!

HOK-Elanto

Herkkusuiden kevät alkaa Virgin Oil Co:sta!

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2011 klo 13:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Kevään odotetuin uutinen on Virgin Oil Co:n 9. maaliskuuta uudistuva ruokalista, joka päivittää amerikanitalialaisen keittiön parhaat antimet entistäkin maukkaampaan kuosiin.

Uudistuneelta ruokalistalta löytyvät jo klassikoksi muodostuneet, kiviuunissa paistetut ja mehevyydessään vertaistaan hakevat pizzat. Uudelle listalle on vakiinnuttanut asemansa myös alkuvuoden Carnevale di Venezia -teemaviikkojen suosikkiannos Baked Cannelloni, joka sisältää mozzarellajuustolla kuorrutettuja pinaatti-ricottatäytteisiä cannelloneja ja marinarakastiketta uunivuoassa.

Kevättä kohti mentäessä makutottumukset muuttuvat kevyempään suuntaan. Uuden listan ruokaisat salaatit täyttävät vihreän kaipuun italialaisilla mauilla ja aromeilla täydennettynä. Makuelämyksen viimeistelee keittiöpäällikön suosittelema pistaasipähkinöillä sekä vaniljajäätelöllä ja -siirapilla maustettu ananascarpaccio.

Virgin Oil Co:n tunnelmallinen ympäristö on mitä mainioin paikka nauttia ruoasta ja juomasta ystävien kanssa tai koko perheen voimin. Baarin puolella vaihdat ketterästi kuulumiset työpäivän jälkeen ja viikonlopun letkeissä klubi-illoissa tunnelman kattoon nostavat kotimaiset ja kansainväliset huippunimet.

Virgin Oil Co.
Kaivopiha, Mannerheimintie 5
00100 Helsinki
Puh. 010 76 64000

www.virginoil.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs