Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Haaga-Helia kutsuu viettämään ravintolapäivää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia kutsuu viettämään ravintolapäivää

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2015 klo 15:01
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

21. marraskuuta 2015 järjestetään Porvoo Campuksen ravintolapäivä. Ravintolapäivä-konsepti sai alkunsa Suomessa vuonna 2011, kun kolme miestä päätti järjestää päivän, jolloin kuka tahansa voisi avata ravintolan yleisölle. Ravintolapäivä antaa loistavan tilaisuuden nauttia ruoasta suuren joukon ympäröimänä. Samalla vältetään myös byrokratia, jota uusi ravintoloitsija yleensä kohtaisi.

Ravintolapäivä innostaa ihmisiä maailmanlaajuisesti avaamaan ravintoloita, baareja ja kahviloita sekä luomaan omia reseptejä. Tilaisuus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kehitellä ideoitaan uusiksi ainutlaatuisiksi konsepteiksi. Samalla se tarjoaa osallistujille myös uusia näkökulmia ja mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Tähän ”ruokakarnevaaliin” vahvasti kuuluvat yhteisöllisyys ja tiimityö ovat avaintekijöitä tapahtuman suosion kasvaessa. Nykyään Ravintolapäivä järjestetään monessa maassa jopa neljästi vuodessa ja aina vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma tullee edelleen jatkaman voittokulkuaan maailmalla. Neljän vuoden aikana jo 20 000 ravintolaa on nähnyt päivänvalon 80 000 harrastelija-gastronomin voimin. Yhteensä on vietetty jo 18 Ravintolapäivää, joiden aikana 2,3 miljoonaa vierailijaa on päässyt nauttimaan kotiruoasta.

Haaga-Helia Porvoo Campus on jo neljättä vuotta osa maailmanlaajuista ravintolapäiväliikettä. Tapahtuma edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä. Samalla opiskelijat oppivat tiimityöskentelyä sekä kehittävät myynti- ja palveluosaamistaan, mikä vastaa Haaga-Helia Porvoo Campuksella opetettavia ydintaitoja ja luo oikeata asennetta työntekoon. Yhden päivän aikana, 21. marraskuuta klo 11–15, Campukselle avautuu 15 opiskelijoiden ja henkilökunnan ylläpitämää ravintolaa, jotka tarjoavat laajan valikoiman kansainvälistä keittiötä ja laadukasta ruokaa. Porvoo Campuksen opiskelijat järjestävät elävää viihdettä 12.30 alkaen.

Porvoo Campuksen ravintoloiden valikoimissa on ainutlaatuista afrikkalaista, bangladeshilaista, pakistanilaista ja aasialaista ruokaa sekä pientä suolaista ja makeaa gluteenitonta purtavaa. Campuksella on myös lasten nurkkaus perheen pienimmille. Synkän ja pimeän marraskuun aikana osallistuminen Porvoo Campuksen avoimiin oviin on oiva mahdollisuus paeta arjen yksitoikkoisuutta. Kansainvälisen ja korkeatasoisen keittiön ohella vierailijat pääsevät myös tutustumaan korkeakoulun tiloihin.

Tapahtuman organisaatiotiimi antaa tarvittaessa lisätietoja:

Vaihto-opiskelija Julia Wuchter, julia.yvonne.wuchter@myy.haaga-helia.fi, Haaga-Helia Porvoo Campus, Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo


Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs