Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Grillsson Steakhouse and Bar -ravintola avautuu Kuopioon

Restel Ravintolat

Grillsson Steakhouse and Bar -ravintola avautuu Kuopioon

Tiedote.
Julkaistu: 03.07.2015 klo 13:14
Julkaisija: Restel Ravintolat

Hotelli Rantasipi Atlaksen yhteyteen avautuu tänään 3. heinäkuuta Suomen kolmas Grillsson-ravintola. Á la carte -ravintola Grillsson Steakhouse and Bar tuo Kuopion alueelle korkeatasoisen pihviravintolan. Ravintola avautuu Hotelli Rantasipi Atlaksen katutasoon. Asiakaspaikkoja tulee ravintolan puolelle noin 100 ja Grillsson lobbybarin puolelle noin 20.

”On hienoa päästä tarjoamaan kuopiolaisille Grillsson-ketjun korkeatasoisia á la carte -annoksia sekä erinomaista lounastarjontaamme. Uskomme, että pihvimme löytävät vankan asiakaskunnan monipuolisella tarjonnallaan”, kertoo Grillssonin ravintolapäällikkö Pia Uljanoff. Vapaa-ajan asiakkaiden lisäksi tärkeä kohderyhmä ovat business-matkustajat.

Grillsson-ravintoloita on Kuopion lisäksi Helsingissä ja Tampereella. Ravintolakonseptin keskiössä ovat black angus -häränlihapihvit. Ympäristöltään Grillsson-ravintolat ovat rennon viihtyisiä niin illanistujaisiin kuin business-tapaamisiinkin.

”Monipuolisesti uudistuva Atlas-hotelli vahvistaa merkittävästi Rantasipi-ketjun Kuopion alueen hotellitarjontaamme, olemme todella tyytyväisiä tästä kehityksestä”, toteaa Rantasipi ketjujohtaja Juha Tiainen.

 

Lisätiedot:

Rantasipi ketjujohtaja, Juha Tiainen, 0400 868 190, juha.tiainen@restel.fi

Hotelli Rantasipi Atlas, Miia Siltala, hotellinjohtaja, 020 789 6101, miia.siltala@restel.fi

Rantasipi-ketjuun kuuluu kylpylä- sekä kokoushotelleja eri puolella Suomea. Kokous- ja aktiiviohjelmat, sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan- kuin liikematkustajan tarpeisiin. Rantasipi-hotellit tarjoavat myös monipuoliset ja vaihtuvat oheispalvelut. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja ulkoaktiviteettien osalta.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs