Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Grillaaminen maistuu suomalaisille – S-ryhmä avaa neljännen Grill it! -ravintolan Turkuun

Radisson Blu

Grillaaminen maistuu suomalaisille – S-ryhmä avaa neljännen Grill it! -ravintolan Turkuun

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2013 klo 10:24
Julkaisija: Radisson Blu

Tasokkaita grilliruokia ja maailman makuja yhdistävä Grill it! -ravintola avaa ovensa 10.4.2013 Turussa. Ravintolan salainen ase ja keittiön tärkein elementti on Josper-puuhiiligrilli, jolla lihaan saadaan aito savun ja grillauksen maku.

Samalla kaikkien Grill it! -ravintoloiden ruokalista uudistuu.

Grill it! -ravintoloiden ruokalistan kestosuosikkeja ovat käsinkuoritut Jäämeren jättikatkaravut Maalahden limpun kanssa sekä kotimaisen pihvihärän paras sisäfilee. Erikoisuutena on Table Grill – pöydässä grillattava äyriäisannos. Uusia herkkuja listalla ovat mm. Pulled Pork kotimaisesta porsaan niskasta sekä australialainen Picanha Black Angus, pehmeä ja murea häränpaisti makurasvalla. Lihojen alkuperämaa on nyt merkitty myös ruokalistoihin.

Keittiössä panostetaan itse tekemiseen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Kaikki kastikkeet tehdään alusta alkaen itse, ja kevään uutuus on itse valmistetut hampurilaissämpylät. Maailman makuja ruokiin tuovat Wibergin mausteet, mm. Curry Jaipur,

Viinilistalla punaisena lankana on ruoan ja viinin yhteensopivuus. Listalta löytyy kiinnostava valikoima klassikoita ja hieman harvinaisempia rypäleitä, niin vanhalta kuin uudelta mantereeltakin. Kaikkia viinejä saa myös laseittain – kalliimpia viinejä maistellakseen ei siis tarvitse ostaa koko pulloa, ja aterialla voi nauttia helposti useampaa eri viiniä.

Ensimmäinen Grill it! avattiin Helsinkiin vuonna 2007. Nyt avattava Grill it! Marina on kaikkiaan neljäs Grill it! -ravintola. Muut ravintolat sijaitsevat Oulussa ja Kolilla.

 

Liitetiedostot

S-ryhmään kuuluvat neljä Grill it! -ravintolaa sijaitsevat Oulussa, Helsingissä, Kolilla ja Turussa.

Grill it! -ravintolat tarjoavat tasokkaita grilliruokia parhaista raaka-aineista valmistettuina. Ruokamaailman maut ja virtaukset näkyvät inspiroivalla ruokalistalla, jota on piristetty mausteilla ympäri maailman. Grill it! -ravintoloiden skandinaavinen lämminhenkinen miljöö sekä uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs