Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Goodmanin Mario- ja Rax-ravintoloille Helppo liikkua -tunnukset

Restel Oy

Goodmanin Mario- ja Rax-ravintoloille Helppo liikkua -tunnukset

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2014 klo 12:04
Julkaisija: Restel Oy

Invalidiliitto on myöntänyt Helppo liikkua –tunnukset Kauppakeskus Goodmanissa Hämeenlinnassa sijaitseville Mario- ja Rax Buffet -ravintoloille. Uuteen, Hämeenlinnan keskustan kupeeseen rakennettuun kauppakeskukseen valmistuneet ravintolatilat on rakennettu huomioiden Invalidiliiton Esteettömiskeskus ESKE:n asiantuntijoiden laatimat kriteerit. Marion ja Rax Buffet:een henkilökunta on myös valmis avustamaan ja palvelemaan apua tarvitsevia asiakkaita.

Marion ja Rax Buffet:een toiminnasta vastaa Restel Oy. ”Helppo liikkua -tunnukset viestittävät, että ravintoloihimme ovat tervetulleita kaikki, olipa liikkeellä sitten pyörätuolin, rollaattorin, lastenvaunujen tai vaikkapa jättimäisten kantamusten kanssa”, kertoo Restelin ruokaravintoloiden ketjujohtaja Katja Malminen. ”Helppo liikkua -tunnuksen edellytykset huomioidaan mahdollisuuksien mukaan kaikissa Restelin toimipaikkauudistuksissa sekä uudisrakennuskohteissa”, jatkaa Malminen.

Helppo liikkua on Invalidiliiton valtakunnallinen kampanja, jonka tavoitteena on tehdä arjen liikkumisesta sujuvaa ja helppoa. Kampanjan avulla ihmisiä aktivoidaan myös kertomaan, mitkä ovat helppoja tai hankalia paikkoja liikkua. Kokemusten jakaminen onnistuu näppärästi Helppo liikkua -sivuston kartan avulla. Helppo liikkua -kriteerit täyttävä palvelu tai kohde voi hakea Helppo liikkua –tunnusta Invalidiliitolta.

 

Lisätietoja:
Rax Ravintolat Oy, ketjujohtaja Sari Sopanen, puh. 040 6315 756, sari.sopanen@restel.fi
Restel Ravintolat Oy, ketjujohtaja Katja Malminen, puh. 09 733 5352, katja.malminen@restel.fi

www.rax.fi, www.mario.fi, www.restel.fi, http://helppoliikkua.fi

 

 

 

 

Yli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Vuonna 2015 Restelin hotellirepertuaari kasvaa, kun Suomen ensimmäinen Indigo-hotelli avataan Helsingin Bulevardille. Ravintoloita Restelillä on noin 250. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari –ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 alkunsa saanut Suomen Burger King -ketju. Lisätietoja: www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs