Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Gästgivars sai Yrittäjien korkeimman arvomerkin

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

Gästgivars sai Yrittäjien korkeimman arvomerkin

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2011 klo 14:31
Julkaisija: Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

Kansanedustaja, yrittäjäneuvos Lars Gästgivars Mustasaaresta on saanut Suomen Yrittäjien korkeimman tunnustuksen eli Yrittäjäristin Suurristin. Tunnustus myönnettiin Gästgivarsille Helsingissä tiistaina pidetyssä tilaisuudessa.

Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin Suurristi voidaan myöntää vain henkilölle, joka yksityisenä yrittäjänä tai yksityisen yrittäjyyden edistäjänä on erityisen ansioitunut. Sen lisäksi otetaan huomioon se, että yrittäjä on omalla panoksellaan vaikuttanut merkittävästi Suomen Yrittäjien tai sen jäsenjärjestöjen luottamustehtävissä tai osallistunut yhteiskunnallisiin luottamustehtäviin.

Lars Gästgivars on toiminut vuosikymmeniä erilaisten yrittäjä- ja toimialajärjestöjen johtotehtävissä. Viimeksi hän toimi useita vuosia Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassan hallituksen puheenjohtajana, josta hän luopui tultuaan valitutta keväällä kansanedustajaksi. Hän kuuluu myös kassan perustajajäseniin.

Lars Gästgivars on monipuolinen yrittäjä, joka on yrittäjäuraan kuuluu mm. henkilöstöravintoloita, puukauppaa, hotelli- ja ravintolatoimintaa ja lääkärikeskuspalveluja.

kuvateksti

Yrittäjäneuvos, kansanedustaja Lars Gästgivars vastaanotti Yrittäjien Suurristin Helsingissä pidetyssä SYT-kassan tilaisuudessa. Ristin luovuttivat kassan hallituksen puheenjohtaja Juhani Hopsu ja kassanjohtaja Merja Jokinen.

 

 

Liitetiedostot

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on lisätä yrittäjien elämänlaatua ja turvallisuutta vapaaehtoisen työttömyysvakuutuksen avulla. SYT maksaa työttömäksi jääneelle jäsenelle ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa. Työttömyysetuuksia maksetaan kuukausittain keskimäärin 500 jäsenelle. SYT-kassaan kuuluu tällä hetkellä yli 18 000 yrittäjää eri toimialoilta ja kaikenkokoisista yrityksistä. Vain liittymällä yrittäjäkassaan on työttömällä yrittäjällä mahdollisuus saada ansiosidonnaista päivärahaa. Kassan yleiset ehdot ja työttömyysturvan taso on määritelty työttömyyskassa- ja työttömyysturvalaeissa. SYT:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs