Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Finduksen Manner-Euroopan liiketoiminta on myyty Nomad Foodsille

Findus

Finduksen Manner-Euroopan liiketoiminta on myyty Nomad Foodsille

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2015 klo 09:00
Julkaisija: Findus

Findus Groupin Etelä-Euroopan ja Pohjoismaiden liiketoiminta on myyty Nomad Foodsille. Kauppa koskee liiketoimintoja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Ranskassa, Espanjassa ja Belgiassa. Kaupan myötä Findus on osa Euroopan suurinta ruokapakasteyritystä. Kaupan myötä uuden konsernin nimeksi tuli Nomad Foods Europe. Yhdistymisen kautta yritys pystyy kilpailemaan paremmin Euroopan haastavilla vähittäismyyntimarkkinoilla. 

Finduksen Manner-Euroopan liiketoiminnot ja brändi ovat tästä eteenpäin osa Euroopan suurinta pakasteruokayritystä Nomad Foods Europea, joka on markkinajohtaja 11 eri maassa – Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Italiassa, Norjassa, Itävallassa, Belgiassa, Portugalissa, Unkarissa ja Suomessa. Yhdistymisen jälkeen uuden konsernin liikevaihto on noin 2 miljardia euroa. Yritys työllistää yli 4300 ihmistä ja toimii 15 eri maissa. Tuotantolaitoksia sillä on seitsemässä eri maassa.

Finduksen vahva brändi säilyy

Findus on ollut uraauurtava brändi jo 1940-luvulta lähtien ja luomassa nykyistä ruokapakastealaa. Findus-tuotemerkki tulee säilymään ennallaan. Suomessa toiminta jatkuu edelleen Findus Finland Oy nimellä. Findus-brändi on käytössä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa, Espanjassa ja Italiassa. Konserniin kuuluvat myös Iglo ja Birds Eye brändit. Iglo on johtava ruokapakastebrändi esim. Saksassa, Itävallassa, Belgiassa ja Portugalissa. Birds Eye taas on selkeä ykkönen Isossa-Britanniassa. 

Finduksen tavoitteena on olla alansa johtaja ja kehittää ruokapakastemarkkinoita. Finduksella on ollut aina vahva intohimo ruokaan sekä vahva usko omaan brändiin. Nomad Foods jakaa Finduksen tavoitteen, intohimon ja uskon brändiin. Osana suurempaa yritystä Findus pystyy vahvistamaan brändiään ja kehittämään toimintojaan sekä ruokapakastemarkkinoita entistä paremmin. Yhdistymisellä tavoitellaan myös merkittäviä synergiaetuja kilpailukyvyn parantamiseksi koko Euroopassa.

Lisätietoa Nomadista saa osoitteesta www.nomadfoods.com.

Lisätietoja:
Kai Mäkinen, toimitusjohtaja, Findus Finland Oy
kai.makinen@fi.findus.com
p. 040 524 3142

Sinead Noble, Director of Corporate Affairs and PR, Iglo Group
sinead.noble@iglo.com
p. +44 7780 957684

Findus
Findus Group on yksi Euroopan johtavia pakastetuotteiden valmistajia. Koko Findus Group -konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 1,5 mrd €. Findus Finland Oy toimii sekä vähittäiskauppa- että suurkeittiösektorilla. Vuonna 2014 Findus Finland Oy:n liikevaihto oli noin 40 milj. €. Henkilöstön keskimääräinen lukumäärä oli 31.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs