Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Espresso House avaa kahvilan Stockmannilla Helsingissä

Espresso House Finland

Espresso House avaa kahvilan Stockmannilla Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2015 klo 09:59
Julkaisija: Espresso House Finland

Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House avaa kahvilan Stockmannin Helsingin-lippulaivatavaratalossa marraskuussa 2015. Espresso Houselle vuokrattu tila sijaitsee tavaratalon katutasossa, Keskuskadun puolella. Kahvilan käyttöön tulee myös terassi Keskuskadulla.     

“Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta tuoda Espresso House Helsingin ytimeen yhteistyössä Stockmannin kanssa.”, sanoo Espresso House Finlandin toimitusjohtaja Anssi Thureson. ”Haluamme olla siellä missä asiakkaammekin ovat ja tarjota heille parhaita kahvinautintoja. Uskomme, että niin sijainnin kuin miljöönkin puolesta Stockmann tarjoaa meille loistavan liikepaikan”, Thureson jatkaa. 

Stockmann keskittyy jatkossa entistä vahvemmin muotiin, kosmetiikkaan, ruokaan ja kodin tuotteisiin. Strategian mukaisesti omaa tarjontaa täydennetään houkuttelevilla vuokralaisten tuotteilla ja palveluilla. ”Espresso House laajentuu kovaa vauhtia ja se on jo nyt todella suosittu Ruotsissa ja Norjassa. Ketjun ainutlaatuinen konsepti täydentää hyvin tavaratalomme kahvilatarjontaa ja luo laatutietoisille asiakkaillemme paikan levähtää, virkistäytyä ja inspiroitua ostostenteon lomassa”, kertoo Stockmannin Real Estate -yksikön kaupallisten toimintojen johtaja Seppo Oksanen.

 


Lisätietoja:

Anssi Thureson, toimitusjohtaja, Espresso House, 050 387 7474
Seppo Oksanen, johtaja, Real Estate, kaupalliset toiminnot, Stockmann, 040 587 9305


www.espressohouse.comEspresso House Finland Oy

Anssi Thureson
toimitusjohtaja

 

Liitetiedostot

Passionate about coffee


Espresso House on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista kahvilaketjuista ja Pohjoismaiden suurin. Ketjulla on 190 kahvilaa Ruotsissa ja Norjassa. Espresso Housessa työskentelee yli 1 800 intohimoista kahviammattilaista. Espresso House haluaa tarjota maailman parhaan kahvinautinnon maailman parhaille vieraille!

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs