Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Eskimo Finland Oy:stä Vuoden yrittäjä Satakunnassa

Eskimo

Eskimo Finland Oy:stä Vuoden yrittäjä Satakunnassa

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2013 klo 08:38
Julkaisija: Eskimo

Eskimo Finland Oy on valittu Satakunnan Vuoden yrittäjäksi 2013. Vuoden yrittäjä -palkinto myönnetään alueen muiden yrittäjien toimesta muun muassa yrityksen ansioituneesta kehittämisestä. Tunnustuksen vastaanottivat Eskimo Finlandin yrittäjät Peter ja Clas Fredman.

­– Otamme tämän saadun nimityksen vastaan nöyränä ja arvostaen sitä suuresti. Valintamme Satakunnan Vuoden yrittäjäksi on kiitos yritykselle itselleen, mutta myös hieno tunnustus osaavalle henkilökunnalle ja hyville yhteistyökumppaneille. Yrittäjää ei olisi ilman yritystä, eikä yritystä ilman asialleen omistautuneiden ihmisten panostusta, Eskimo Finland Oy:n toimitusjohtaja Peter Fredman kiittelee.

Peter Fredman on toiminut Eskimo Finlandin johdossa nyt viiden vuoden ajan. Eurasta lähtöisin olevan perheyrityksen pääkonttori on Espoossa, mutta tehdas sijaitsee edelleenkin Satakunnan alueella Rauman Lapissa. Clas Fredman on toiminut yrityksen logistiikkajohtajana vuodesta 2008.

Tämän vuoden alussa yritys teki mittavan brändiuudistuksen, jonka myötä yrityksen nimi muutettiin ja kaikki tuotteet siirrettiin yhden Eskimo-brändin alle. Yrityksen tärkein markkina-alue on kotimaa, mutta myös vientiin panostetaan aktiivisesti.

Vuoden yrittäjä -palkinto myönnetään vuosittain alueen yrittäjälle, joka on esimerkiksi onnistunut kehittämään yrityksensä työllistämien henkilöiden määrää ja taloudellisia tunnuslukuja, laajentanut toimialaansa sekä kasvattanut liiketoimintaansa. Lisäksi Vuoden yrittäjä tuo yrityksensä kautta lisäarvoa paikkakunnan imagolle. Voittajan valinta tehdään Satakunnan Yrittäjien puheenjohtajiston toimesta paikallisyhdistysten ehdotusten perusteella.

Lisätietoja:
Eskimo Finland Oy
Peter Fredman, toimitusjohtaja
puh: 050 401 1616
peter.fredman@eskimofinland.fi

 

 

Liitetiedostot

 

Eskimo Finland Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa päivittäistavaroita leivontaan ja ruoanvalmistukseen sekä ruokien pakastamiseen, tuoresäilytykseen, kattamiseen ja pakkaamiseen.
Suomalaiset Eskimo-kahvinsuodattimet ovat yksi yhtiön monista kärkituotteista. Lisäksi Eskimo Finland valmistaa johtavia tuotteita Suomen markkinoiden suurkeittiöille sekä elintarviketeollisuudelle räätälöityjä pakkausratkaisuja. Logistiset palvelut kuuluvat yhtiön vahvimpiin kilpailutekijöihin.
Eskimo Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tehdas Rauman Lapissa. Vuonna 2012 yhtiön liikevaihto oli 24 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 15 prosenttia. Henkilökunnan määrä on 75.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs