Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Energisen makuinen uutuuslikööri Alkoon - alkoholiyrittäjän kommentit energiajuomien käyttämisestä drinkeissä

Shaman Spirits Oy Ltd

Energisen makuinen uutuuslikööri Alkoon - alkoholiyrittäjän kommentit energiajuomien käyttämisestä drinkeissä

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2013 klo 08:15
Julkaisija: Shaman Spirits Oy Ltd

Viime päivinä on julkisuudessa ollut runsaasti keskustelua energiajuomien ja alkoholin käytön yhdistämisestä.*

Tällä viikolla Alkon hyllyille saapuu sininen,  energisen makuinen The Ufo Shot Blasteroid karkkishottilikööri. Blasteroidin maku muistuttaa energiajuomia, jotka sisältävät guaranaa, tauriinia ja kofeiinia.

The Ufo Shot alkoholibrändin omistaa Varkautelaislähtöinen Sertico Trading Ltd Oy. Sertico vastaa Ufo Shot tuotteiden tuotekehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista. Tuotteet valmistetaan Shaman Spirits Oy:n toimesta Tyrnävällä Pohjois-Suomessa.

Halusimme luoda  shottituotteen, jota voi myös jatkaa suosituilla energiajuomilla. Tuotetastingissä huomattiin, että sekoittamalla sinistä Blasteroidia keltaisiin energiajuomiin juoman väri muuttuu vihreäksi. Syntyi Hulkki –drinkki, jota tälläkin hetkellä kampanjoidaan muun muuassa NPG:n** yökerhoissa ympäri Suomen, kertoo 28-vuotias shottikauppias Daniel David Farzan. Hän on mies Ufo Shot tuoteperheen takana ja omistaa Sertico Trading Ltd Oy:n.

Itse Blasteroidista ei löydy piristäviä ainesosia, kuten tauriinia, guaranaa tai kofeiinia. Niiden käytön kieltää alkoholilainsäädäntö.

Viime päivien uutisointiin alkoholin ja energiajuomien yhdistämisestä Farzanilla on selkeä mielipide. Lähinnä ihmetyttää ihmisten asenne alkoholin käyttöön ylipäätään. On aika rohkeaa väittää, ettei energiajuomaa saisi sekoittaa alkoholin kanssa missään tapauksessa. Mielestäni on aika sama mihin virvoitusjuomaan ihmiset alkoholijuomansa sekoittavat vai sekoittavatko lainkaan, vaarallisin ainesosa jokatapauksessa ryyppyreissuilla on se itse alkoholi. Kohtuus kaikessa,niin energiajuomissa mutta ennen kaikkea alkoholin käytössä. Todennäköisesti juhlinnan jälkeisinä aamuina sydämen tavallista kovampi syke johtuu liiasta dokaamisesta, mahdollisesta yöjuoksusta ja liian vähästä unesta, ei energiajuomadrinkeistä toteaa Farzan.

Uutuustuote Blasteroid on jatkoa yrityksen vaaleanpunaiselle esikoistuotteelle, myyntimenestykseksi nousseelle kirpeälle hedelmäsalmiakkilikööri The Ufo Shot Originalille. Ufo Originalia myytiin Suomessa viime vuonna (2012) yli 100,000 pulloa, joka on Suomen mittapuussa kova saavutus, valottaa Farzan.

* Alkoholinjuomien sekoittamisesta energiajuomiin:

Saksalaistestaajat: Alkoholia ja energiajuomia ei saa sekoittaa
http://yle.fi/uutiset/saksalaistestaajat_alkoholia_ja_energiajuomia_ei_saa_sekoittaa/6760856

Yle: Energiajuomaa voi nauttia litran päivässä - vaikka alkoholin kanssa
http://www.iltalehti.fi/terveys/2013080317326273_tr.shtml

** Night People Group Oy

Lisätiedot:

Daniel David Farzan
UFO-yrittäjä
Sertico Trading Ltd Oy
040 529 3107
daniel.farzan@sertico.fi
www.ufoshot.com

tai

Riku Räätäri
Shaman Spirits Oy
040 756 0720
riku.raatari@shamanspirits.com

Liitetiedostot

Sertico Trading Ltd Oy kehittää, myy ja markkinoi The Ufo Shot alkoholituotteita. Tuotteet valmistetaan Oy Shaman Spirits Ltd:n tuotantotiloissa Tyrnävällä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs