Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Eat.fi löytää auki olevat ravintolat juhannuksenakin

Eat.fi

Eat.fi löytää auki olevat ravintolat juhannuksenakin

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2011 klo 10:51
Julkaisija: Eat.fi

Keskikesän juhla on perinteisesti hiljentänyt kaupunkien keskustat, mutta nykyään monet ravintolat palvelevat asiakkaitaan myös juhlapyhinä. Mobiili- ja verkkopalvelu Eat.fi on myös juhlapyhinä nälkäisen kaupunkilaisen apuna. Palvelusta voi helposti tarkistaa ravintoloiden aukioloajat.


”Kesä tuo myös turistit kaupunkikuvaan ja heille juhannuksen hiljentämä kaupunki tuntuu usein erikoiselta. Juhlapyhinäkin täytyy syödä, niin turistin kuin kaupunkilaisen. Harva kuitenkaan tietää, onko ravintola auki ja jos on, onko käytössä erityiset juhannuksen aukioloajat vai ei. Eat.fi-palvelun avulla asia on helppo tarkistaa”, Eat.fi:n perustaja Tina Aspiala sanoo.


Ravintolat voivat itse hallinnoida ja päivittää omia sivujaan Eat.fi-palvelussa. Ne voivat asettaa juhlapyhille erikseen omat aukioloajat, jotka päivittyvät automaattisesti oikeana päivänä.  Jos ravintola ei itse tee muutoksia, Eat.fi-yhteisön jäsenet päivittävät yleensä nopeasti oikeat aukioloajat kyseiselle päivälle. Tällä hetkellä jo yli tuhat ravintolaa ympäri Suomea päivittää aktiivisesti omia tietojaan palvelussa.


Eat.fi kattaa maantieteellisesti koko Suomen ja ravintoloiden tarjontaa ja aukioloaikoja voi tarkistaa missä tahansa liikkuukin. Aktiivinen käyttäjäyhteisö lisää koko ajan uusia ravintoloita, päivittää vanhentuneita tietoja ja arvostelee ravintoloita. Kaiken tämän ansiosta Eat.fi on ainoa koko maan kattava paikka, josta voi nopeasti tarkistaa lähistöllä sijaitsevat auki olevat ravintolat, tai tehdä suunnitelmia ravintolan ja sen aukioloajan mukaan vaikkapa viikonlopun juhlia silmällä pitäen Palvelulla on jo yli 32000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja yksittäisiä kävijöitä on viikossa noin 40 000.


Eat.fi-palvelun vahvuus on sen kattavuuden lisäksi helppo käytettävyys ja hyvät mobiilisovellukset. Eat.fi-sovelluksien avulla on mahdollista löytää uusi mielenkiintoinen ruokapaikka läheltä vaikkapa vieraassa kaupungissa, tai löytää uusi ennestään tuntematon lounaspaikka nopeasti ja helposti.

 

Lisätietoja:
Eat.fi, Tina Aspiala
email: info@eat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs