Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Copas y Tapas -ravintolan suosikit koottiin kirjaksi

Bazar Kustannus Oy

Copas y Tapas -ravintolan suosikit koottiin kirjaksi

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2015 klo 14:30
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Helsinkiläinen ravintola Copas y Tapas on tunnettu huippulaatuisista tapaksistaan. Ruoka-annoksissa yhdistyvät skandinaaviset raaka-aineet ja espanjalaiset vaikutteet. Keittiön tyyli on hillityn yksinkertainen ja perustuu laadukkaisiin ja sesongin mukaisiin raaka-aineisiin. Viini on ravintolassa tärkeässä osassa.

Copas y Tapas – Erilaisia tapoja -kirjaan on koottu vuosien varrella kertyneitä reseptejä aina klassikoksi muodostuneista yleisön suosikeista ravintolan tuoreimpiin tuotoksiin. Ruokaohjeet on muokattu toteutettaviksi kotikeittiössä, ja jokaiselle annokselle on myös viinisuositus.

Jari Lahdenoja perusti Copas y Tapas -ravintolan vuonna 2010. Sitä ennen hän työskenteli viinialalla liki kaksikymmentä vuotta, viimeiset kymmenen espanjalaisen Miguel Torresin viinitalon palveluksessa. Katalonian ruoka ja kulttuuri ovat hänelle tuttuja.

Miikka Väisänen on Copas y Tapasin keittiömestari ja taitava uusien annosten ideoija. Hän on osallistunut useita kertoja viinin sadonkorjuuseen Ranskassa ja nauttii ennakkoluulottomista viinin ja ruoan yhdistelmistä. Hän haluaa painottaa ruokailun sosiaalisuutta.

Aleksi Lahdenoja on nauttinut hyvästä ruoasta ja viineistä koko ikänsä. Hän toimii Copas y Tapasin sommelierina ja kerää suurimman osan ravintolan käyttämistä villiyrteistä. Hän oli tammikuussa 2014 yksi kolmesta finalistista Pro 2014 ravintolan asiakaspalvelija -palkinnon saajaksi.

Kirjan herkulliset valokuvat on ottanut Lasse Lecklin.

Every visit to Copas y Tapas is an adventure. I love their approach to food and wine – thoughtful, intriguing and good-hearted and with an understanding of the spirit of the landscape and its produce.
Nigel Slater


Jari Lahdenoja, Aleksi Lahdenoja & Miikka Väisänen
Copas y Tapas – Erilaisia tapoja
ISBN: 9789522792761
Sidottu / 157 sivua
Ilmestymispäivä: 24.9.2015

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:
Bazar Kustannus Oy, markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Katariina Vuori, katariina@bazarkustannus.fi, 040 5489810

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää.
www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs