Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Chico´s-ketjun kampanja: Lucky in Las Vegas

HOK-Elanto

Chico´s-ketjun kampanja: Lucky in Las Vegas

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2011 klo 13:30
Julkaisija: HOK-Elanto

HOK-Elannon Chico´s-ketju viettää 2.–31.5. Las Vegas -viikkoja. Tarjolla on maailman kuuluisimman kasinokaupungin jäljittelemättömän tunnelman inspiroimia antimia, joissa maistuvat amerikkalaisen keittiön parhaat aromit.

Chico´sin teemaviikoilla on esillä monipuolisesti erilaisia annoksia, ja tutkimusretkiä Uuden maailman makuihin on nyt helppoa ja nautinnollista tehdä vaikka koko perheen voimin. Makunautintojen täyskädekseen voi valita vaikkapa herkullisen ja ruokaisan Hold´em Burgerin.

Las Vegas -viikoilla piipahtaessa kannattaa tutustua myös hiljattain uudistuneen ruokalistan tarjontaan. Se täydentää Las Vegas -viikkojen menua ja tuo ruokailijoiden iloksi Chico´sin valikoimiin entistäkin runsaampia ja aromeiltaan vivahteikkaampia annoksia, joista valita mieleisensä.


Osoitteet ja lisätiedot Chico´seista: chicos.fi

Lisätietoa:

Petri Tuisku
ryhmäpäällikkö
Chico´s
HOK-Elanto
puh. 010 76 60648
sähköposti: petri.tuisku@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs