Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Chico´s-ketju täyttää 20 vuotta

HOK-Elanto

Chico´s-ketju täyttää 20 vuotta

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2011 klo 11:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Chico´sin roadtrip halki Amerikan mantereen makujen ja aromien on jatkunut kaksi vuosikymmentä. Ensimmäinen Chico's näki päivänvalon vuonna 1991 Espoon Ulappatorin kauppakeskuksessa. Vaikka sieltä Chico’sia ei enää löydykään, ketju elää vahvasti tätä päivää. Ympäri pääkaupunkiseutua palvelee 16 Chico’sia muodostaen HOK -Elannon suurimman ravintolaketjun.

Ketjun perusti alun perin Frudina Oy, jolta HOK:n ravintolaliiketoiminta osti neljä yksikköä vuonna 1996. Näistä ruokailijoita palvelevat edelleen Töölön, Tapiolan ja Itäkeskuksen Chico’sit. ”All American Bistron” ideana oli tarjota mutkattomia Amerikan herkkuja, hyvin valmistettuna, rennossa ja viihtyisässä ympäristössä. Chico’sin lautaselta tarjotut burgerit ovat olleet mukana alusta pitäen. Pitkäaikainen suosikki on myös aurajuustolla ryyditetty kana, joka kantaa nimeä Bonnie & Clyde.

Chico´s uudisti syntymäpäiviensä kunniaksi ruokalistansa, joka sisältää aiempaakin ruokaisampia ja maukkaampia nautintoja Amerikan joka kolkalta. Ne tarjoavat vedet kielelle herauttavia elämyksiä maukkaan roadtripin varrelta. Klassikoiden lisäksi listalla esittäytyy uusia houkutuksia. Nyt hampurilaisvaihtoehtoja on kaksitoista; aina kolmen pihvin, 540 g lihaa sisältävästä Mr. Big -burgerista Vegetarian Clubiin, joka on valmistettu vuohenjuustosta, guacamolesta ja soijapihvistä.

Amerikka on kansojen ja kulttuurien sulatusuuni, mikä pätee myös monista lähteistä innoituksensa ammentavaan amerikkalaiseen ruokakulttuurin. Chico´sissa saa Amerikan lautaselleen mantereen makuelämyksien värittäessäsi ateriaa; oli mielessä sitten burgerin haukkaaminen Isossa Omenassa, etelän mehevistä pihveistä nauttiminen tai juomien siemaileminen enkelten kaupungissa!

20-vuotista taivalta juhlitaan Chico´seissa myös kilpailun merkeissä. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yksi onnekas, joka saa nauttia 20 ystävänsä kanssa kolmen ruokalajin illallisesta Chico´sissa. Kattaukseen kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka sekä alkumalja ja alkoholittomat juomat. Kilpailu löytyy Chico´sin nettisivuilta, osoitteesta chicos.fi. Osallistumisaika on 2.–28.2.2011.


Osoitteet ja lisätiedot Chico´seista: chicos.fi


Lisätietoa:

Petri Tuisku
ryhmäpäällikkö
Chico´s
HOK-Elanto
puh. 010 76 60648
sähköposti: petri.tuisku@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs