Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » BURGER KING® AVAA SYKSYLLÄ KAKSI RAVINTOLAA ESPOOSEEN

Restel Oy

BURGER KING® AVAA SYKSYLLÄ KAKSI RAVINTOLAA ESPOOSEEN

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2015 klo 13:00
Julkaisija: Restel Oy

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa lokakuussa uuden ravintolan Espoossa kauppakeskus Selloon ja marraskuussa kauppakeskus Lippulaivaan.  Sellon Burger King on Espoon ensimmäinen Burger King ja järjestyksessään jo 17. ketjun ravintola Suomessa. 

Espooseen avattavat kaksi Burger Kingiä työllistävät yhteensä noin 60 henkilöä. Burger Kingin hampurilaisille on ollut paljon kysyntää pääkaupunkiseudulla, joten uusien ravintoloiden avaaminen keskeisille kauppapaikoille oli luonteva valinta. 

-       Olemme ilahtuneita uudesta ravintolasta Kauppakeskus Sellossa, joka on vetovoimainen ja vilkas kauppapaikka. On hienoa, että pääsemme vihdoinkin laajentumaan Espooseen – ja vieläpä kahden ravintolan voimin, iloitsee Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Myös kauppakeskus Sello on innoissaan uudesta BURGER KING®-ravintolasta, joka on yksi syksyn uusista kauppakeskukseen avattavista ravintoloista ja kahviloista. 

-       Toivotamme Burger Kingin erittäin tervetulleeksi Sellon kauppakeskuksen kahvila- ja ravintolapalvelujen valikoimaan. Kauppakeskuksiin tullaan ostosten lisäksi entistä enemmän myös viihtymään ja viettämään aikaa ja näin ollen kahvila- ja ravintolapalvelujen merkitys on korostunut, kertoo kauppakeskus Sellon markkinointipäällikkö Sanna Kouvalainen. 

 

Lisätietoja: 

Mikko Mollberg, ketjujohtaja, Burger King, Restel Fast Food Oy, puh. 040 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager, Burger King, Restel, puh. 050 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Sanna Kouvalainen, markkinointipäällikkö, Kauppakeskus Sello, puh. 050 312 0133, sanna.kouvalainen@sello.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 13 000 ympäri maailmaa 88 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Noin 97 prosenttia BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. Lisätietoa saatavilla osoitteessa www.burgerking.fi sekä myös Facebookissa ja Twitterissä. 

RESTEL

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs