Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Bouillabaissea, maa-artisokkapannacottaa ja kevätkananpoikaa – Uusittu ruokalista Fransmanneissa 12.2.2013 alkaen

S-ryhmän ravintolat

Bouillabaissea, maa-artisokkapannacottaa ja kevätkananpoikaa – Uusittu ruokalista Fransmanneissa 12.2.2013 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2013 klo 09:30
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

Maalaisranskalaiset Fransmanni-ravintolat ovat uusineet ruokalistansa. Uusi ruokalista on entistä monipuolisempi, suosittujen klassikkoannosten rinnalla on paljon kiinnostavia uutuuksia kuten savustettua ankanrintaa, maa-artisokkapannacottaa ja kokonaisena paistettua kevätkananpoikaa.

Uuden ruokalistan takana ovat ravintoloiden keittiömestarit. Listaa varten on kerätty runsaasti asiakaspalautteita, joiden pohjalta keittiömestarit ovat kehitelleet reseptejään viime vuoden toukokuusta alkaen.

Tänä vuonna uutuuksien joukossa on paljon ranskalaisia klassikoita kuten paistettua kampasimpukkaa ja chèvre quiche. Merenelävien ystävien herkkupala on bouillabaisse, perinteinen ranskalainen kala- ja äyriäiskeitto, jonka voi tilata joko alkuruoaksi kahdelle tai pääruoaksi yhdelle. Uutuuksia ovat myös kokonaisena paistettu kevätkananpoika sekä mehevä karitsan entrecôte. Jälkiruoissa uutta ovat belgialaiset vohvelit Fransmannin tapaan.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme nautinnollista ruokaa, joka perustuu tuoreisiin ja puhtaisiin raaka-aineisiin sekä maalaisranskalaisen keittotaidon pitkään perinteeseen”, Fransmannin brand manager Katja Malminen kiteyttää ravintolan filosofian. ”Olemme yrittäneet löytää juuri oikean tasapainon Fransmannin perinteisten klassikkoruokien sekä keittiömestariemme loihtimien uutuusannoksien välillä, jotta jokainen kävijä löytäisi ruokalistalta oman suosikkinsa”. Fransmannin ruokalistan kestosuosikkeja ovat mm. perinteiset ruukkuruoat sekä etanat.

Myös viinit kuuluvat luonnollisena osana ranskalaiseen ruokapöytään. Fransmannissa ponnistellaan jatkuvasti parhaiden laatuviinien löytämiseksi. Tänä vuonna erääksi teemaksi on noussut luonnonmukaisuus. Mielenkiintoisia uutuuksia ovat muun muassa Organic Chianti Piccini Italiasta ja Santa Julia Organic Chardonnay Argentiinasta.

Ensi kertaa listalta löytyy myös alkoholiton poreileva luomurypälemehu Italiasta, joka on myös halal-sertifioitu. Oluen ystäville kokeilemisen arvoinen uutuustuote on ranskalainen suodattamaton vehnäolut Grimbergen Blanche.

Myös suositut Viinipruuvit jatkuvat Fransmanneissa. Pruuvit ovat oiva keino päästä parantamaan omaa viinitietouttaan rennosti ystävien tai työkavereiden seurassa.

Lisätietoja:

Katja Malminen
Brand manager
katja.malminen@sok.fi
Gsm: +358 50 5620994

Liitteet:

Keittiömestarit. Kuvassa Fransmannin tuotekehitysryhmä vasemmalta oikealle Tuomo Keskinen, Tiina Laurila, Martti Sahala, Pasi Laine, Kimmo Liukkonen ja Jussi Haataja.

Riimihärkää. Marinoituja kantarelleja, rucolaa, kaprista ja vuohenjuustolastuja.

Maa-artisokkapannacotta. Bearnaisekastiketta, paistettua pinaattia, artisokka-tattipaistosta ja neulapapuja.

Bouillabaisse.Perinteinen ranskalainen äyriäiskeitto, ranskalaisia perunoita ja aiolia.

Kokonaisena paistettua kevätkananpoikaa. Huhtasienikastiketta, salaattia ja lohkoperunoita.

Liitetiedostot

Fransmanni-ravintoloita on 15 eri puolilla Suomea. Ne panostavat ranskalaiseen keittiöön ja laadukkaaseen viinivalikoimaan. Ranskalaisuuden lisäksi annoksissa korostuvat suomalaisuus sekä luomu- ja lähiruoka. Ensimmäinen Fransmanni avasi ovensa vuonna 1987. Fransmannit kuuluvat S-ryhmän ravintoloihin.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs